В Золотоноші працівники Центру соцдопомоги просять захисту у міського голови та Президента (документ)

Набирає обертів скандал довкола міського Соццентру та його керівника Людмили Неліної. Услід за пікетом Золотоніського міжрайонного суду, де зачіпалось і питання цілеспрямованого тиску на директора цієї установи, на сполох б’є трудовий колектив.

Аби захистити свого очільника, працівники Центру зажадали відкритої зустрічі з міським головою, де намагались пояснювати безпідставність звинувачень, розповідали про підкилимове походження скандалу та обіцяли за директора стояти горою, інформує Золотоноша.

За словами членів колективу, криза назрівала давно, проте ніхто не думав, що “війна” зайде так далеко. Причиною всіх бід золотоніські “соціальники” вважають діяльність заступника директора Наталії Ніцак. Вона, мовляв, увесь термін свого перебування на посаді сварила між собою колектив, чинила провокації, викривляла дані та дозволяла собі не з’являтись на роботі.

Коли ж надійшла звістка про скорочення посади через постанову Кабміну, у хід пішла “важка артилерія” – скарги про порушення та корупцію до правоохоронних органів. Силовики спрацювали як ніколи оперативно: за декілька діб була і кримінальна справа за фактом відкрита, і постанова суду ухвалена, і обшуки проведені. Трудовий колектив відтепер працює у режимі відсутності спокою, адже окрім слідчих дій щодо керівника установи, свідчення намагаються взяти і в підлеглих.

Працівники Центру наголошують, що за три роки, протягом яких Неліна керує закладом, вона показала себе як розумний і професійний керівник, порядна, високоморальна людина. Їй вдалося вдалося зберегти цілісність колективу, моральну атмосферу, налагодити тісну співпрацю із спорідненими структурними підрозділами місцевої влади, збільшити кількість осіб, що перебувають на обліку, їхні позитивні оцінки.

Про жодні незаконні дії не хочуть і слухати, адже, на їхню думку, це все логічний ланцюжок дивних подій, котрі розпочалися разом із зазначеним вище конфліктом – пожежа у кабінеті директора, зникнення ключів від нього, особових справ підопічних.

Від Віталія Войцехівського золотонісці зажадали втрутитись у ситуацію та захистити трудовий колектив від постійної напруги, а Людмилу Неліну – від надуманого кримінального переслідування.

- На жаль, я не маю жодного впливу на будь-які силові органи. Ситуація ж складається патова: якщо мова йде про представників бізнесу, то всі структури говорять в один голос, що не мають права втручатись, – зазначив Войцехівський. – Якщо ж є можливість зачепити бюджетників – це в будь-який час.

Міський голова обурюється, що на підставі будь-якого наклепу ледь не моментально у світ виходять рішення суду про чотири обшуки. В той самий час суд не дає дозволу навіть просто допустити санстанцію та правоохоронців до скандального останнім часом нічного клубу “Фараон”.

Працівникам Центру соцдопомоги посадовець зізнався, що протистояння ймовірно буде довгим, адже згадана ними Наталія Ніцак нині активно і тісно спілкується з деякими громадськими активістами, для яких провокації – це стиль роботи. Але й лишати напризволяще людей не збирається.

- Якщо хтось буде на вас давити, ви повинні розуміти, що ви не самі. Ми вас захистимо. В будь-якому випадку, – запевнив присутніх Войцехівський.

Наступний крок працівників центру – Київ. Вже сьогодні вони написали відповідного відкритого листа Петру Порошенку.

В Золотоноші працівники Центру соцдопомоги просять захисту у міського голови та Президента (документ)В Золотоноші працівники Центру соцдопомоги просять захисту у міського голови та Президента (документ)В Золотоноші працівники Центру соцдопомоги просять захисту у міського голови та Президента (документ)В Золотоноші працівники Центру соцдопомоги просять захисту у міського голови та Президента (документ)

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ