На Драбівщині почали підготовку до осінньо-зимового періоду

8 червня голова Драбівської райдержадміністрації Іван Гайдай за участю прокурора району Андрія Потоку, заступника голови райдержадміністрації Людмили Рудик, заступника голови районної ради Тетяни Богославець провів координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій та правоохоронних органів.

Головним питанням порядку денного стало обговорення питання щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та закладів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2015 – 2016 року.

Про проведену роботу щодо підготовки закладів комунальної та соціальної сфери до опалювального сезону доповіли: Василь Підстрела начальник відділу містобудуванвиня, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації, Валерій Василенко директор комунального підприємства «Драбівські теплові мережі», Олексій Пеліпенко директор Драбівського району електричних мереж ПАТ «Черкасиобленерго», Віктор Овдієнко начальник комунального підприємства «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства», Леонід Власенко, секретар Драбівської селищної ради, Оксана Масюк, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації, та Світлана Бойко головний лікар центральної районної лікарні.

Для забезпечення життєдіяльності району в осінньо-зимовий період 2015-2016 років проводиться планова підготовка 38 багатоповерхових будинків, 2 одиниць об’єктів теплопостачання, 30 загальноосвітніх навчальних закладів, 24 дошкільних навчальних закладів, 49 закладів охорони здоров’я, заклади культури, а також об’єкти водопостачання та водовідведення населених пунктів району.

В рамках підготовки до зими комунальним підприємством «Драбівське ВУЖКГ» проведено заміну глибинного насосу проведено заміну одного глибинного насосу на центральному водозаборі та проведено інвентаризацію інженерних мереж. Для належної підготовки техніки комунального підприємства в зимній період Драбівська селищна рада виділила кошти в сумі 47 тис. грн. для придбання необхідних запасних частин.

Відповідно до плану підготовки підприємства теплоенергетики КП «Драбівські теплові мережі» проводяться ремонтні роботи на двох котельнях підприємства, а саме:

- гідравлічне випробовування

- очистка котлів

- ремонт насосного обладнання.

Проведено поточні ремонти та гідравлічні випробовування ділянки теплових мереж, протяжністю 3 км, що складає 50 відсотків від загальної кількості.

Здані на повірку:

-   вузли обліку теплової енергії по обох котельнях

-   електронний вузол обліку газу з котельні по вул. Комарова-5

-   прилади КВПіА

Проводяться підготовчі роботи для ультразвукової діагностики котла КВГ-7,56-150 (що відпрацював 20-річний термін) на котельні по вул. Комарова-5

За підсумками обговорення питання очільник району дав доручення керівникам відповідних структур щодо подання щомісячної інформації про підготовку до зими.

Учасники зібрання також розглянули заходи щодо запобігання торф’яних пожеж у пожежонебезпечний період та хід проведення відпочинкової зміни в загальноосвітніх закладах району.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ