Керівники черкаського спорту звинувачують один одного у зловживаннях

Днями фахівець з інформаційно-консультативної роботи Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Сергій Слинько написав заяву на звільнення. Фактично ця історія не мала б жодного відношення до черкаського спорту, аби, власне, не зміст самої заяви. Молодий спеціаліст пояснив своє звільнення утисками з боку начальника управління у справах сім’ї молоді та спорту Черкаської ОДА, а також звинуватив Максима Зеленського у корупції.

Про повідомляє Черкаський спорт.

«Максим Васильович на посаді заступника начальника управління пропонував мені брати участь у відмиванні державних коштів – підписувати документи про фіктивні заходи. Згодом він розповідав, що в рамках міжнародного гранту він забезпечив Молодіжний центр всією технікою. Це вважаю брехнею, оскільки навіть я працюю за власним ноутбуком і друкую на позиченому у громадській організації принтері, щотижня вирішую питання, де взяти відео-проектор для роботи клубних об’єднань. Нещодавно він публічно звинуватив мене у тому, що я цю техніку викрав з МРЦ спільно з іншими працівниками та колишнім директором, що є абсолютною брехнею. Чи пройшла б ця людина конкурс – велике питання? Згодом без конкурсу він призначив собі заступницю і, за чутками, збирається призначити інших працівників, які наразі проходять "стажування" на свої посади», – говорить Слинько.

Після такої заяви «Черкаський спорт» не міг не звернутися до Максима Зеленського. У нього своя позиція, Зеленський назвав ці заяви наклепом, а самого винуватця резонансу смішним.

«Почну з того, що він реально смішний. Амбітний кар’єрист без реального підґрунтя. Спитайте у нього, що він реально зробив, якою справою він може похизуватися. Максимум, що він може сказати, що домовився з якимись поляками про спільний проект, але потім тема не зрослась – оце всі його справи. Він тут бігав, сподіваючись побачити себе у якомусь кріслі: то директора центру, то начальника управління, то директора Палацу молоді. Але ж поряд з амбіціями має бути ще щось. Щодо звинувачень в мою сторону – це гнітючий наклеп і не більше того. Якщо він знає про якісь корупційні злодіяння, нехай звертається у відповідні органи, а не пише на facebook чи розповсюджує у інтернет-виданнях. Я вам з упевненістю можу сказати, що це наклеп, який не має під собою реального підгрунтя чи фактажу. А от я вам розкажу про реальні справи. Зараз у мене лежить ціла серія рахунків на організацію різного роду заходів Молодіжного ресурсного центру, які організовував Слинько та його колишній директор – Віктор Велівченко. Знаєте, у кого ці люди замовляли послуги на організацію заходів – у ПП «Велівченко». Таким методом вони вивели за скромними підрахункам 170 тисяч гривень. Причому довели Молодіжний ресурсний центр до обірваного страшного стану з повною відсутністю оргтехніки. Причому це не єдина історія, яку я можу розказати», – прокоментував ситуацію Зеленський.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ