Радуцький вважає, що асфальтобетонний завод кришують

Секретар Черкаської міськради Олександр РадуцькийСекретаря Черкаської міськради Олександра Радуцького здивувало, що міський голова Сергій Одарич, представники Партії вільних демократів та Партії ветеранів Афганістану під час сьогоднішньої сесії не проголосували за звернення до Соснівського РВВС з проханням прискорити розслідування недбалості ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» при ремонті черкаських доріг.

Більшість депутатів міськради підтримали таке звернення, пише Прочерк.

– Дедалі більше Партія вільних демократів і міський голова дивують мене своїм голосуванням! – сказав Олександр Радуцький у коментарі «Прочерку». – Протягом сьогоднішнього обговорення було з’ясовано, що з 37 доріг, які асфальтобетонний завод ремонтував торік (після того, як виграв тендер), 13 доріг треба переробляти – це майже на мільйон гривень! Завод відмовляється це робити, хоча є висновки експертизи про те, що роботи зроблено неякісно. Приклад – вулиця Смілянська напроти Фермерського ринку. Тут із першим же снігом повипадали всі латки. У Соснівському РВВС з цього питання розпочато кримінальне провадження. Я пропонував, щоб сесія міської ради проголосувала за те, щоб просити райвідділ прискорити підготовку рішень та висновків з цього приводу, адже йде час, ямковий ремонт треба робити, й потрібно змусити завод переробити неякісно зроблений ремонт своїми силами – відповідно до угоди, яку завод підписав із міською радою. Я роблю висновки, що міський голова і політичні сили, які підтримують завод, і далі продовжують кришувати директора цього підприємства Олексія Гужву, який є безпосереднім підлеглим підприємця Михайла Бродського та добрим другом Сергія Одарича.

Під час голосування за звернення до Соснівського РВВС Сергій Одарич утримався. Свою позицію він пояснив тим, що це питання, за його даними, розслідує не міліція, а прокуратура. При цьому слідчі дії ведуться дуже інтенсивно. Ці твердження Олександр Радуцький назвав неправдою. Він також нагадав, що міський голова Сергій Одарич у керівництві асфальтобетонного заводу представляє місто Черкаси, яке є власником 50% акцій цього підприємства.

Під час сесії цікаву заяву зробив депутат міськради Араік Мкртчян. Він повідомив, що придбав одну акцію ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод», щоб дати можливість місту, долучивши цю акцію до 50% власних, вирішувати всі спірні питання, пов’язані з заводом.

– Ми можемо скликати збори акціонерів, змінити наглядову раду та всіх інших у керівництві заводу! – пояснив депутат Мкртчян у коментарі «Прочерку». – Якщо міська рада зацікавлена у своєму господарстві, то лад можна навести.

Нагадаємо, на вимогу ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» заблоковано рахунки його боржника – міського комунального підприємства «ЧЕЛУАШ», яке наразі проводить у місті ямковий ремонт доріг.

Під час сьогоднішньої сесії міськрада також доручила своїм виконавчим органам вивчити структуру власності ПАТ «Черкаський асфальтобетонний завод».

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ