Бондаренко погризся з Радуцьким через парки

Долина троянд у Черкасах

Радуцький радить випасати в Долині троянд худобу, а Бондаренко що «зарослу» Долину троянд у Черкасах косили вже чотири рази.

Колишній очільник КП “Дирекція парків”, секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький поскаржився журналістам, що його наступник Микола Бондаренко погано доглядає за парками міста, пише Дзвін.

“У Долині Троянд ми раніше проводили фестивалі, а тепер можна робити там ферму. Конюшини по коліна! Це означає, що газон не утримується. Його мають косити вже чотири рази, але косили тільки раз, перед Днем міста. Те ж саме – по всім паркам міста”, – сказав Радуцький.

За його словами, перевірка Державної екологічної інспекції в Черкаській області виявила ряд порушень у парках обласного центру. Зокрема, використання територій природно-заповідного фонду не за цільовим призначенням (встановлення наметів, шашличних, майданчиків під кафе на газонах). Цей факт, на думку перевіряльників і Радуцького, підриває довіру городян до комунального підприємства і міської влади загалом.

“Екологічна інспекція звернулася з проханням переглянути, чи відповідає займаній посаді кваліфікаційний рівень керівника КП “Дирекція парків” та доцільність його перебування на посаді”, – додав Радуцький.

На закиди секретаря Черкаської міської ради Олександра Радуцького щодо “зарослої” Долини троянд у Черкасах терміново відповів нинішній очільник цього підприємства Микола Бондаренко.

“Схоже Радуцький останні 2 роки свого «руління» на КП «Дирекція парків» займався виключно політичною кар’єрою та «стягуванням податей», інакше він би знав, що чотири покоси на сезон для Долини троянд дуже мало”, – написав комунальник на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

“У цьому році Дирекція парків ВЖЕ чотири рази повністю викосила Долину троянд. 26-28 квітня (перед травневими святами), 3-5 червня (перед днем міста), 23-25 червня (день молоді) та 15-17 липня. Завтра починаємо заплановане чергове косіння і надалі за потреби. На минулому тижні відновили нарешті систему поливу Долини тому якісний зелений газон там гарантовано буде”, – пояснив Бондаренко.

“З приводу перевірки КП «Дирекція парків» екологічною інспекцією. Зрозуміло, що ініціатором позачергової перевірки КП «Дирекції парків» став особисто Олександр Радуцький. І, не дивлячись на заборону проведення перевірок, таки «видавив» з Клименка необхідний йому документ. Єдине про що «забув» згадати Романович, що подібні перевірки проводилися на КП «Дирекція парків» щороку (що правда в зимку, коли частину порушень можна було за бажанням і «не побачити» під снігом) І що цікаво, що року результати перевірки були такими самими. Маса порушень, припис на їх усунення, потім ігнорування Радуцьким припису, штраф (близько 400 грн) за не виконання припису і на наступний рік те саме. Дирекція парків, на жаль, не тільки не має «проектів утримання територій, але й за 6 років «руління» Радуцького навіть не почала їх розробляти. На всі інші зауваження екологів реакція аналогічна. Тому в мене не викликає здивування фраза з листа екоінспекції на міську раду про те то «… зазначені вище порушення вимог діючого законодавства є … результатом незадовільної роботи КП «Дирекція парків», що відбувається протягом ТРИВАЛОГО часу.» Враховуючи багаторічне ігнорування приписів екоінспекції екс-директор точно знав, що бійці Клименка знайдуть порушення, оскільки сам же їх і створив. Тому прохання перевірити кваліфікаційний рівень керівника «Дирекції парків» правильний, але трохи запізнілий. Міський голова вже змінив керівника. На більш ефективного”, – перконаний чиновник.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ