Черкаські веслярі тріумфують на всеукраїнській першості в Умані

Спортсмени Черкаської області здобули повні комплекти нагород чемпіонату ЦР ФСТ" Україна" з веслування на байдарках і каное.

14-16 серпня 2015 року в м. Умань відбувся відкритий чемпіонат ЦР ФСТ «Україна» з веслування на байдарках і каное, присвячений пам’яті Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Ігоря Донцова.

Виборювали звання чемпіонів товариства «Україна» веслувальники з семи міст - Кіровограду, Черкас, Умані, Гайворону, Тернополя, Добротвора та Дніпропетровська. Черкащанин Пляшечко Микола посів І місце, уманчанин Гарань Олександр посів ІІ місце та Калініченко Анатолій посів ІІІ місце в байдарці-одиночці на дистанції К-1 200 м.

Серед юніорів в байдарці-одиночці на дистанції К-1 200 м перемогу здобув уманчанин Жовтюк Богдан. Уманчани Будков Олександр та Біленький Михайло посіли відповідно І та ІІ місце, черкащанин Махінько Назар посів ІІІ місце в байдарці-одиночці на дистанції С-1 200 м.

Серед чоловіків у байдарці-двійці на дистанції С-2 200 м призові місця посіли спортсмени Черкаської області. Перемогу здобули уманчани Будков Олександр та Гуляйко Сергій, «срібло» завоювали черкащани Коваленко Андрій та Сікало Владислав, «бронзу» - черкащани Махінько Назар та Бутенко Андрій.

   На дистанції К-2 200 м серед чоловіків в байдарці-двійці «золото» вибороли черкаські спортсмени Нагуляк Сергій та Пляшечко Микола, «срібло» завоювали уманьські спортсмени Гарань Олександр та Лозінський Євген, «бронза» у львівських спортсменів.

На дистанції К-1 500 м серед чоловіків в байдарці-одиночці призові місця вибороли спортсмени Черкаської області: «золото» в черкащанина Пляшечка Миколи, «срібло» дісталось також черкащанину Калініченку Анатолію та «бронза» в уманчанина Гараня Олександра.

На дистанції С-1 500 м в байдарці-одиночці серед чоловіків здобув перемогу уманчанин Гуляйко Сергій, «срібло» в Сарабуна Павла з Тернополя, а «бронза» в уманчанина Будкова Олександра. Серед жінок на дистанції К-1 200 м перемогу здобула уманчанка Мельник Наталія, випередивши спортсменку з Дніпропетровська. На дистанції С-1 500 м «золото» виборола» уманчанка Максименко Анна, «срібло» в черкащанки Сотнікової Анастасії, «бронза» - за черкащанкою Малачевською Крістіною.

Серед юніорів на дистанції К-2 500 м в байдарці-двійці І місце вибороли Жовтюк Богдан та Мегесь Владислав з Умані, ІІ місце в Фриюка Ярослава з Умані та Рябова Валерія з Гайворона. Серед чоловіків на цій же дистанції «золото» здобули Пляшечко Микола та Гарасименко Костянтин.

На дистанції К-1 1000 м серед чоловіків в байдарці-одиночці І місце посів Калініченко Анатолій з Черкас, ІІ місце – в Гараня Олександра з Умані, ІІІ місце – в Солдака Андрія з Добротвора.

Вітаємо переможців й бажаємо їм міцного здоров’я, наснаги та подальших перемог на спортивних теренах! Про це інформує Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ