Мошнівські активісти вважають, що необхідно оновити 90% депутатського корпусу

Шимановський Володимир Михайлович та Шкарбута Богдан Вікторович

Потенційні кандидати з Мошен звернулися до односельців з заявою про наміри.

Шановні наші односельці, мошнівці!

Ми, Ваші односельці – Шимановський Володимир Михайлович та Шкарбута Богдан Вікторович вважаємо, що настав час звернутися до Вас із повідомленням про свої наміри!

Напевно у Вас, як і будь-якого небайдужого до долі своєї материнської Мошнівської землі односельця, викликає турботу та занепокоєння нездорова атмосфера психологічної нетерпимості всередині нашої громади, що викликана штучно нав’язаннми та організованими із зовні проблемами перерозподілу зон впливу на життя селян та доступу до їхньої власності, до єдиного, що залишилося в селянина, – родючої, цілющої Мошнівської землі.

В 2015 році це вже призвело до вимушених акцій громадської непокори – блокування руху транспорту дороги Канів-Черкаси і жорсткого протистояння власників земельних паїв, пересічних Мошнівців спробам заволодіння їх ділянками через маніпуляції злиденністю матеріального становища селянина, безвихіддю.

Не залишившись осторонь людської біди та на прохання наших односельців ми, за підтримки очільників районної влади, зуміли переконати керівництво ПРАТ "ФрауМарта" в необхідності дострокового, повного розрахунку з пайовиками, з числа тих хто вирішив перейти в новостворений ТОВ "Агротехсервіс Мошни". Нас, як напевно і кожного мислячого Мошнівця турбує неадекватна бездіяльність значної кількості обраних громадою сільських депутатів та сільського голови. Витримувати і надалі мовчазну згоду поступового морального та матеріального занепаду колиски в якій ми народилися, яка ще зовсім не давно цвіла квітами людських, задоволених не байдужих посмішок, що не затьмарювалися від безпрецедентної кількості бруду і сміття кинутого місцевою владою на призволяще колись показового в Мошнівському кущі села.

Згадана вище негативна тенденція занепаду нашого села, підштовхнула нас до рішучих дій. 25 жовтня 2015 року в Україні відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів тому єдиним нашим рішенням стало подання своїх кандидатур, однією злагодженою командою – Шиманвського Володимира Михайловича для відстоювання інтересів громади в районі в складі депутатського корпусу Черкаської районної ради від політичної партії, що не заплямувала себе перед Українцями під назвою "Всеукраїнське об’єднання Черкащан" та Шкарбута Богдан Вікторович на посаду сільського голови, що вирішив балатуватися без участі будь яких політичних партій (самовисуванням).

Ми розуміємо, що не оновивши на 90% склад депутатського сільського корпусу небайдужими до долі села, енергійними, патріотичними односельцями, що мають бажання до змін, наші зусилля наштовхнуться на стіну нерозуміння та бездіяльності. Ми, формуємо команду нового складу депутатського корпусу сільської ради. Тому вже сьогодні, ми сформували невелику команду кандидатів в депутати сільської рад – це молоді, енергійні та підприємливі наші односельці і їх кількість поступово збільшується. Ми, запрошуємо всіх небайдужих односельців до співпраці по формуванню нової сільської ради. Розглянемо кожну пропозицію та кандидатуру сільського депутата що бажає вперше, або ж своєю депутатською діяльність вже здобув підтримку виборців, своїх односельців. Головне наявність спільного бажання діяти в одному напрямку і ідей для зупинення повільного занепаду села, знаходження шляхів його розвитку.

З вірою в нашого Господа Бога – Ісуса Хреста та Вашою підтримкою ми разом, зусиллями всієї громади зможемо багато. З повагою, Богдан Шкарбута, Володимир Шимановський.

Наші Мошни

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  6. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ