Депутати Тальнівщини перейменували одне із селищ району

сесія Тальнівської районної ради15 вересня 2015 року відбулася чергова 41-а сесія Тальнівської районної ради, яку провела голова ради Наталія Руснак. У засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Василь Клименко, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, начальники відділів і управлінь райдержадміністрації, сільські голови, представники народних депутатів України Геннадія Бобова та Валентина Ничипоренка, районних громадських організацій і місцевих ЗМІ.

На початку сесії голова районної ради привітала депутатів з днем народження, які ті відзначали в міжсесійний період. Після чого, разом із головою райдержадміністрації, вручила Почесну грамоту та Подяку за сумлінне виконання обов’язків депутату районної ради Володимиру Безрідному та голові районної виборчої комісії Віталію Горбаченку.

Часом, визначеним регламентом районної ради для виступів, оголошень і заяв, скористалися депутати районної ради: Анатолій Кравчук, Микола Скіченко, Микола Хоменко, Борис Кутас, Іван Терещук, Леонід Єгоров, а також сільські голови Юрій Свідерський та Павло Козаченко. Виступаючі піднімали питання майбутнього об’єднання територіальних громад району.

Після затвердження порядку денного сесії депутати заслухали звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за І півріччя 2015 року; внесли зміни до рішення районної ради від 23.01.2015 №36-2/VI «Про районний бюджет на 2015 рік» із змінами, районної програми «Турбота» на 2015-2020 роки, Програми зайнятості населення Тальнівського району на 2013-2017 роки; районної комплексної програми «Освіта Тальнівщини» та зміни до рішення районної ради від 23.01.2015 №36-5/VІ.

Голова тимчасової комісії районної ради з додаткового розгляду стану реалізації програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2015 рік Віталій Захарчук, проінформував про те, що комісією проведено 10 засідань, у ході яких проаналізовано роботу 18 підприємств району. Виступаючий також подякував членам комісії, керівникам підприємств за співпрацю та зазначив, що результатом роботи комісії є покращення роботи ряду підприємств, легалізація робочих місць.

Депутати заслухали інформацію про хід виконання програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території району на період до 2016 року та про виконання рішення районної ради від 05.05.2015 № 38-9/VI «Про передачу в оренду нерухомого майна»; дозволили відділу освіти райдержадміністрації передати в оренду частину приміщень та обладнання шкільних їдалень загальноосвітніх шкіл району; надали згоду на приватизацію частини житлового приміщення, що перебувало на балансі Центральної районної лікарні. Крім того, ухвалили рішення про перейменування селища Здобуток Жовтня, залишивши в назві лише першу частину – Зобуток.

Після обговорення депутати затвердили чотири технічні документації з нормативно грошової оцінки земельних ділянок, із п’яти – рішення не схвалено.

На завершення сесії, голова районної ради Наталія Руснак проінформувала присутніх про стан реагування на звернення, запити та запитання депутатів районної ради.

Теми: Тальне
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ