Баскетболісти “Легіону” перемогли на смілянському турнірі та готуються до старту Аматорської ліги

Золотоношу на турнірі представляла команда “Легіон” у складі Артура Абрамова, Вадима Боровика, Андрія Шимулі та Андрія Саєнка

У Смілі в суботу завершився обласний літній стрітбольний сезон. За традицією, Золотоношу на турнірі представляла команда “Легіон” у складі Артура Абрамова, Вадима Боровика, Андрія Шимулі та Андрія Саєнка. Перед командою стояла задача посісти у підсумку одне з призових місць.

За повідомленням золотоніської організації “Ліга Баскет“, до плей-офф “Легіон” потрапив з 2-го місця, здобувши у групі шість перемог та програвши одного разу команді гравців “Черкаських Мавп”. У півфіналі наші хлопці доволі переконливо переграли господарів турніру, а от в іншій парі сталася сенсація: команда “Рутфлесс” (Черкаси) зуміла перемогти команду “Мавп”, пише Золотоноша.

Невипадковість свого потрапляння до фіналу черкащани довели і в матчі з “Легіоном”, подарувавши чималій кількості глядачів справжній трилер з драматичним кінцем. До радості золотоніських вболівальників, з рахунком 16:15 перемогу вирвала команда з Золотоноші.

Тим часом на молодіжній першості наша команда “Таран” у складі Станіслава Наливайка, Дениса Бориса і Дениса Хоменка групову частину турніру закінчили на першому місці. Після чотирьох перемог і однієї поразки на груповому етапі, півфінал наші хлопці провели на одному диханні розгромивши суперника з рахунком 11:2.

Фінал почали непереконливо, відпустивши суперників у відрив та постійно знаходячись за рахунком позаду. Та згодом хлопці зуміли вирявняти гру, але прикра втрата м’яча і точний дальній кидок смілян вирішили результат поєдинку – 13:16 . Особливо старші колеги відзначають Наливайка, котрий, за їхніми словами, виглядав на турнірі “монстром”. Велике ж засмучення викликає прикра втрата ключового гравця Андрія Ярошенка, котрий отримав тяжку побутову травму наприкінці серпня.

- Впевнений, що за його участі на турнірі, питання про перше місце не стояло би взагалі, – прокоментував втрату Ярошека голова місцевої Федерації баскетболу Артур Абрамов.

“Легіон” тим часом дякує своїм вболівальникам, а також Міськвиконкому в цілому та Віталію Войцехівському зокрема за наданий транспорт та фінансово-організаційну підтримку. Відпочинку ж чекати годі. З понеділка клуб та золотоніська організація “Ліга Баскет” розпочинають підготовку до зимової частини сезону. Вже скоро команда зіграє у найсильнішій групі обласної Аматорської ліги. Серед суперників анонсовані лише найсильніші колективи Черкащини, за які грають екс-гравці української Суперліги. Їхні склади постійно підживлюються випускниками школи “Черкаських Мавп”, а в самому турнірі приймає участь і дублюючий склад тих самих “Мавп”.

- Аматорська ліга Черкаської області – одна з найсильніших на Україні. На карті стоїть престиж Золотоноші! Перший крок – товариська гра проти принципового суперника, ЧДТУ, – розповідає про майбутні плани Абрамов. – З другої половини вересня розпочнеться активна підготовка у Золотоноші, на базі третьої школи. Громадська організація “Ліга Баскет” запрошує на тренування дітей віком від 10 років.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ