Державтоінспекція Черкаської області інформує

дорожньо-транспортна пригода - ДТППротягом вихідних на території області трапилось 9 дорожньо-транспортних пригод, у яких 9 осіб було травмовано та 2 особи загинуло:

02 вересня, близько 03 год. 00 хв., на 175 км автодороги Київ-Одеса водій автомобіля «Рено-Преміум» з причепом «Chereau», 35-річний житель Київської області, не вибравши безпечної швидкості та інтервалу руху, скоїв наїзд на автомобіль «Даф» з причепом та автомобіль «Ман» з причепом, які стояли в крайній правій смузі.

Внаслідок пригоди водій автомобіля «Рено» отримав СГМ;

02 вересня, близько 09 год.00 хв, на 12 км автодороги Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань в с. Чапаєвка водій мотоцикла «Альфа YM150-X», 30-річний житель с. Чапаєвка, рухаючись в напрямку м. Черкаси, відволікся від керування та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21099» під керуванням 30-річного жителя м. Черкаси, який рухаючись в напрямку м. Золотоноша виконував маневр розвороту.

Внаслідок пригоди водій мотоцикла «Альфа» отримав ЗЧМТ, перелом променевої кістки руки зі зміщенням, госпіталізований до Золотоніської ЦРЛ;

02 вересня, близько 19 год.00 хв., у Звенигородці по вулиці Шевченка, навпроти будинку № 94 водій автомобіля «ВАЗ-11173», 61-річний житель м. Звенигородка, скоїв наїзд на пішохода 58-річного жителя м. Звенигородка, який переходив проїзну частину по пішохідному переходу.

Внаслідок пригоди пішохід отримав відкритий перелом правої гомілки. Госпіталізований до Звенигородської ЦРЛ;

03 вересня, близько 08 год. 50 хв. в Золотоноші на перехресті вул. Шевченка-Садовий проїзд водій автомобіля «Шкода», 54-річний житель с. Холодний Хутір, Золотоніського району, виконуючи лівий поворот, не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з мотоциклом «Хонда» під керуванням 30-річного жителя м. Золотоноша, який рухався у лівій смузі у попутному напрямку.

Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав забій правої ноги. Госпіталізований до Золотоніської ЦРЛ;

03 вересня, близько 19год. 55 хв, в Лисинці по вул. Київській, водій автомобіля «Фольксваген», 47-річний житель смт. Лисянка, скоїв наїзд на пішохода, що проживав в смт. Лисянка, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди;

03 вересня, близько 20 год. 00 хв., на 91 км автодороги Бориспіль-Запоріжжя в с. Софіївка водій автомобіля «Ауді 100», 47-річний житель м. Золотоноша, скоїв наїзд на 20-річного пішохода , проживав с. Софіївка, який раптово вибіг на проїзну частину.

Внаслідок пригоди пішохід від отриманих травм помер на місці пригоди;

03 вересня, близько 22 год. 45 хв., по вул. Рафінадна в м. Городище водій автомобіля «Фольксваген», 29-річний житель м. Городище, скоїв наїзд на пішохода 57-річну жительку м. Городище, яка рухалась по краю проїзної частини у попутному напрямку.

Внаслідок пригоди пішохід отримала ЗЧМТ, СГМ та забійну рану носа. Госпіталізована до Городищенської ЦРЛ;

04 вересня, близько 07 год. 10 хв., в Черкасах на регульованому перехресті вул. Котовського – Ільїна сталось зіткнення автомобіля «Деу Ланос» під керуванням 28-річного жителя м. Черкаси та автомобіля «ВАЗ-211540» під керуванням 25-річного жителя м. Черкаси.

Внаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ 211540» отримав ЗЧМТ, СГМ, забійну рану правого надбрів'я, госпіталізований.

Водій автомобіля «Деу Ланос» отримав ЗЧМТ, СГМ, не госпіталізований, а його пасажир 55-річний житель с. Геронимівка, отримав ЗЧМТ, СГМ, забійну рану обличчя, госпіталізований;

04 вересня, близько 22 год.10 хв., в Черкасах по вул. Дахнівська, біля перехрестя з вул. Золотоніська, водій автомобіля «Джиллі» 29-річна жителька м. Черкаси, скоїла наїзд на пішохода 52-річну жительку м. Черкаси, яка перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, раптово вибігла на проїзну частину.

Внаслідок пригоди пішохід отримала ЗЧМТ, СГМ, гематому затилку, політравму, госпіталізована в реанімацію 3-ї Черкаської міської лікарні.

Державтоінспекція області звертається до водіїв: будьте уважними, вибирайте безпечну швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати та безпечно керувати транспортним засобом. Виконуючи будь-який маневр переконайтесь, що це буде безпечно по відношенню до інших учасників дорожнього руху.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  6. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ