Лідери обласної Ліги старшокласників Черкащини взяли участь у Всеукраїнському дитячому Форумі

Днями лідери обласної Ліги старшокласників Черкащини взяли участь у Всеукраїнському дитячому Форумі «Діти змінюють світ». Днями лідери обласної Ліги старшокласників Черкащини взяли участь у Всеукраїнському дитячому Форумі «Діти змінюють світ».

На цьому зібранні Черкащину представили: президент обласної Ліги старшокласників Черкащини Віталій Неділя, спікер УМА міста Черкаси Аліна Краснопеєва, учні Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №28 імені Т.Г.Шевченка, а саме: Поліна Масюк, Анастасія Пишна, Вікторія Нянько, Максим Попов, учениця Першої міської гімназії Поліна Масюк, учень Черкаської гімназії №9 імені О.М.Луценка Юрій Петренко. Супроводжувала старшокласників завідувач лабораторії виховної роботи КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської  обласної ради» Валентина Кудін, інформують Новини Черкас.

Ініціатором заходу став Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, який наголосив, що лише розуміючи бажання та потреби дітей, прислухаючись до їхньої думки, ми, дорослі, можемо зробити дітей щасливими та створити всі умови для їхнього належного виховання та повноцінного розвитку. Подія  відбулася  за підтримки Президента України Петра Порошенка.

Участь у дводенному Форумі взяли понад 200 лідерів учнівського самоврядування зі всієї України. Головною метою заходу було створити майданчик для ефективної комунікації між дітьми та владою, надати можливість дітям висловити власні думки та пропозиції щодо вирішення проблем, що стосуються їхнього життя.

Із вітальним словом до учасників форуму звернулись Президент України Петро Порошенко, заступник голови Адміністрації Президента України Ростислав Павленко, Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, директор Світового Конгресу Українців в Україні Сергій Касянчук.

Під час форуму діти мали можливість обговорити такі важливі теми як: права дитини, свобода думки та слова, свобода особистості, роль освіти  в становленні молодої людини, розвиток творчих здібностей. Лідери працювали на 7 локаціях, у яких вони висловили свої роздуми про споконвічні цінності: дружбу, любов до ближнього, толерантність та взаємоповагу.

Уповноважений Президента з прав дитини зауважив, що цей Форум – це лише початок діалогу із дітьми, що  подібні зустрічі із дітьми мають проводитись регулярно.

Другий день старшокласники провели  в Українській академії лідерства. Там, зокрема, вони  мали можливість поспілкуватись з Блаженнішим Любомиром Гузаром.

На завершення заходу діти висловили щирі слова вдячності за надану можливість поспілкуватися на рівних з Президентом України Петром Порошенком,  Уповноваженим з Прав дитини Миколою Кулебою та іншими представниками влади.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  4. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  5. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  6. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  7. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ