Мистецькі стежини колективу «Арабеск»

Учасники хореографічного колективу «Арабеск» Корсунь-Шевченківської школи мистецтв Учасники хореографічного колективу «Арабеск» Корсунь-Шевченківської школи мистецтв за виступи на Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах та активну діяльність в рамках творчого проекту «Відпочинок в Країні талантів» за підтримки Міжнародної громадської організації «Жінка третього тисячоліття», творчих об’єднань «Таланти третього тисячоліття», «Музична Україна» були нагороджені безкоштовними путівками на місяць в дитячий оздоровчий санаторій «Прикарпатський» м. Яремче Івано-Франківської області.

Як інформують Новини Черкас, куратор цього проекту - регіональний представник Міжнародної організації «Жінка третього тисячоліття», директор Іміджевої програми «Таланти третього тисячоліття» Тетяна Ксенофонтова. Саме завдяки її клопотанням, корсунчани мали змогу відпочити в одному з наймальовничіших місць України.

В рамках творчого проекту на учасників колективу «Арабеск» чекали знайомства з однолітками, цікаві екскурсії та походи в гори, дискотеки, виступи, конкурси, різноманітні заходи, показові виступи, екскурсії, активний відпочинок, інтелектуальні ігри серед учасників, п’ятиразове харчування, повноцінне оздоровлення в карпатських горах. Окрім того, діти вчилися самостійності та відповідальності.

Неперевершені спогади залишилися від поїздки в Буковель, де вкарбувалось у пам'ять катання на підйомниках, екскурсія до «Скелі Довбуша», відвідування ринку “Вишиванок» і багато різних цікавих туристичних місць в Яремче. Запам’яталися виступи на центральній сцені, поїздка у м. Коломию, де корсунці блискуче виступили разом з учасниками місцевого дитячого колективу та ділились творчим досвідом. Діти сповна насолодились надзвичайною красивою, неповторною карпатською природою. 

Фінальним акордом творчого проекту стало нагородження учасників дипломами та подяками за яскраві майстерні виступи.

Підсумком проекту «Відпочинок в Країні талантів» за 2016 рік став XІІI Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів 2016", що відбувся нещодавно в столичному Національному академічному драматичному театрі ім. І. Франка, куди був запрошений колектив «Арабеск». Участь у фестивалі- конкурсі брали більше 120 колективів, у номінаціях: хореографія, вокал, театри мод, шоу-пісня, акторська майстерність. 

Оцінювало виступи журі, до складу якого входили відомі композитори, співаки, актори, художники, хореографи, продюсери, представники преси і телебачення, національні директора країн учасників Фестивалю. Корсунчани на конкурсі представили хореографічну композицію «Дикі танці». Кожен учасник вкладав до виступу часточку своєї душі, доносячи до сердець глядачів свою майстерність, самобутність, тонкий колорит хореографічної майстерності.

Підсумком проекту було нагородження, в результаті якого корсунчани зайняли почесне четверте місце. Це висока нагорода, адже в номінації в їх категорії , де брали участь 38 колективів, були відмічені лише I-ше і IV-те місця, з них IV- те отримав наш колектив «Арабеск», решта – дипломи «лауреата» та «учасника» конкурсу фестивалю.

Крім того, учасники колективу отримали кубок та солодощі від організаторів.

Хвилювання, цікаві зустрічі, знайомства, виступи, - в минулому, але юні танцюристи з своїм керівником Ольгою Михайлівною і досі їх згадують, аналізують.

Тож дітям бажаємо успіхів у навчанні, творчих злетів, наполегливості, удачі у нових починаннях та радувати і надалі своїми виступами глядачів, додаючи їм гарного настрою.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ