Золотоніські волейболісти готуються до вирішальних битв сезону

Волейбольна першість Золотоноші плавно виходить на фінішну пряму, залишивши в запасі чотири ігрових дня, під час яких остаточно вирішаться і доля чемпіонства, і бронзових нагород, і розподілення місць в підвалі турнірної таблиці.

Волейбольна першість Золотоноші плавно виходить на фінішну пряму, залишивши в запасі чотири ігрових дня, під час яких остаточно вирішаться і доля чемпіонства, і бронзових нагород, і розподілення місць в підвалі турнірної таблиці.

Минулий тиждень відзначився серією доволі насичених матчів, котрі тільки загострили ситуацію перед кінцівкою. Вечір понеділка завершився однією з найбільш напружених ігор сезону. В першому поєдинку цього дня “Маяк”, як і очікувалось, без зайвих зусиль здобув свою суху перемогу, розбивши “Алюр”. Студенти майже не чинили опору, програвши гру в сумі з рахунком 40:75, а піщанці тим часом продовжили свій поступ, здобувши п’ять поспіль перемог, пише Золотоноша.

Тим часом відбувся один з вирішальних поєдинків у боротьбі за бронзу. В непримиренній боротьбі зійшлися “ГазМяс” та “Новодмитрівка”. Гра, що наразі стала справді прикрасою першості, з мінімальною перевагою визначила переможців в особі хлопців з Вознесенського. Програвши першу партію та вигравши наступні дві, вони зуміли вирвати свої два пункти лише в овертаймі. Ціна титанічних зусиль – чисте третє місце після очного поєдинку з поки що головним конкурентом!

Алюр – Маяк (Піщане) 0:3 (15:25, 10:25, 15:25)
ГазМяс (Вознесенське) – Новодмитрівка 3:2 (17:25, 25:15, 25:17, 19:25, 15:11)

У середу згадана вище “Новодмитрівка” спокійно здобула свої три пункти в поєдинку з “Алюром”, повернувши собі третю сходинку, а на п’яти дуетам претендентів на п’єдестал від того вечора почала свій наступ і “Вікторія”. Команда таки виборола перемогу в матчі із військовими. Впевнено вигравши партію, “Зеніт” повністю здався в наступних, тричі поспіль більш ніж розгромно поступившись.

Новодмитрівка – Алюр 3:0 (25:19, 25:18, 25:19)
Вікторія – Зеніт 3:1 (18:25, 25:21, 25:13, 25:10)

Абсолютний дебютант чемпіонату, котрий поки що не набрав жодного пункту – “Зеніт” (156 зенітний ракетний полк).

Одразу три матчі відбулися відбулися 24 лютого у п’ятницю. Наздолужувати пропущені поєдинки почала “Лиса Гора”, провівши на одному диханні дві гри. Перша жертва хлопців з Драбівців – “Зеніт”, котрий поки міцно перебуває на останній позиції, друга – “Алюр”. Студенти після четвертої поспіль поразки вже посідають аж сьому сходинку. “Лиса Гора” тим часом стрімко піднялася вгору із дуже хорошими шансами на п’єдестал.

Родзинка вечора і всього тижня – дуже принциповий матч між “Маяком” та “Новодмитрівкою”. Піщанський колектив поки що в заочній дуелі змагається за першу сходинку зі “Статусом”, а їхні вчорашні суперники тим часом виборюють третю позицію, вже відзначившись декілька разів своїм характером. Не став виключенням і звітний поєдинок, доля якого вирішилася лише в овертаймі, до того ж “Маяк” здобув перемогу вольову.

Лиса Гора (Драбівці) – Зеніт 3:0 (25:14, 25:16, 25:16)
Алюр – Лиса Гора (Драбівці) 0:3 (11:25, 24:26, 12:25)
Маяк – Новодмитрівка 3:2 (22:25, 25:19, 25:12, 17:25, 15:8) 

Останній на сьогодні ігровий день провели цього понеділка. Після короткої перерви до гри нарешті повернувся один з головних претендентів на чемпіонське звання – “Статус”. Минулорічний переможець чемпіонату поки що йде без помилок, здобувши свої чергові три пункти і у грі з “Вікторією”. Хоча й очки втратити команда могла, адже дещо розслабилася у третій партії, дозволивши суперникові отримати шанс. В підсумку маємо 3:1.

Друга гра боротьбою не відзначилась, адже тут “ГазМяс” зустрічався з поки що аутсайдером – “Зенітом”. Спокійна перемога 3:0 і хлопці з Вознесенського повертаються на третє місце.

Статус – Вікторія 3:1 (25:15, 25:12, 25:27,, 25:11)
ГазМяс (Вознесенське) – Зеніт 3:0 (25:11, 25:14, 25:16)

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  4. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  5. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  6. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  7. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ