Нові аспекти співпраці служби зайнятості Черкащини та Національної поліції

відбулася робоча зустріч директора Черкаського обласного центру зайнятості Григорія Дендемарченка з начальником управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Черкаській області Русланом Горяченком

З метою напрацювання спільних дій з добору кандидатів на службу до поліції, серед осіб, які перебувають на обліку в службі зайнятості, відбулася робоча зустріч директора Черкаського обласного центру зайнятості Григорія Дендемарченка з начальником управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Черкаській області Русланом Горяченком. До вирішення спільних питань долучилася і директор міського центру зайнятості Оксана Щербак та представники правоохоронних органів.

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у відділы організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ.

Під час зустрічі Григорій Дендемарченко розповів про послуги служби зайнятості, інноваційні підходи в її діяльності та можливості щодо укомплектування підрозділів поліції необхідними кваліфікованими кадрами.

«На цей час в усіх базових центрах зайнятості регіону впроваджені нові ефективні механізми самопрезентації, як роботодавців так і пошукачів роботи, в режимі он-лайн – це використання відеорезюме, відеовакансій, презентацій роботодавців та нових он-лайн співбесід за допомогою скайп-зв’язку, для тих, хто шукає місце роботи або ж пропонує його.  Зокрема, на офіційній веб-сторінці обласного центру зайнятості, сторінці у мережі Facebook та каналі у мережі YouTube для роботодавців сформований і постійно оновлюється каталог відеорезюме безробітних, у якому вже нараховується понад 100 самопрезентацій. Також діє база відеовакансій та презентацій роботодавців, завдяки яким безробітні мають змогу обрати різні варіанти працевлаштування й детально ознайомитися з напрямками діяльності та специфікою виробництва 60 підприємств і організацій Черкащини. Тільки з початку поточного року в центрах зайнятості було проведено 94 он-лайн співбесіди за участю 76 роботодавців регіону», - прокоментував директор обласного центру зайнятості. Також він наголосив, що служба зайнятості у разі потреби докладе максимум зусиль, щоб забезпечити професійний відбір кандидатів на службу в поліції.

В ході розмови сторони домовилися про проведення спільних інформаційно-роз’яснювальних заходів, спрямованих на залучення безробітних на службу до правоохоронних органів, а саме запровадження в усіх базових центрах зайнятості Дня поліції та проведення в навчальних закладах регіону просвітницьких семінарів щодо умов набору та можливостей проходження служби в поліції, зокрема серед випускників юридичних факультетів.

Директор міського центру зайнятості Оксана Щербак запропонувала спільно з правоохоронними органами провести в місті ярмарки вакансій задля підбору кадрів та широку інформаційну кампанію, що сприятиме охопленню якнайбільшої кількості громадян відповідною інформацією.

У свою чергу Руслан Горяченко пообіцяв долучитися до створення в центрах зайнятості інформаційних куточків для розміщення оголошень щодо умов проходження служби в поліції, рекламно-агітаційних матеріалів, зокрема буклетів, плакатів та інформації про вільні вакансії.

Наприкінці зустрічі сторони напрацювали ряд пропозицій щодо налагодження подальшої співпраці з реалізації спільних заходів.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  6. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ