На Драбівщині три села відзначили іменини

Щорічно, 24 серпня, жителі села Безпальче відзначають День села. В обідню пору зібралися місцеві жителі від старого до малого та гості біля сільського стадіону, де відбулася урочиста частина і концерт.

Про це повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

З теплими словами до своїх земляків звернулася Безпальчівський сільський голова Лариса Марунич. Вона подякувала небайдужим людям, які беруть активну участь у житті села. Також побажаласелу розквіту, а громаді – міцного здоров’я та добробуту, наголосивши, що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

З Днем села присутніх вітали і гості свята: заступник голови районної ради Тетяна Богославець, депутат районної ради Сергій Маркусь  (Архімандрит Лукіан), керівник сільськогосподарського підприємства КСП «Плешкані» Людмила Лисун та депутат обласної ради Григорій Плічко.

Тетяна Володимирівна подякувала Безпальчівському сільському голові за відкритість і людяність та вручила Подяки районної ради за багаторічну сумлінну працю Маркусю Сергію Івановичу (АрхімандритуЛукіану), депутату районної ради, настоятелю Храму Святого Воскресіння села Безпальче,  Галині Марунич, голові первинної ветеранської організації, Наталії Матюх, вчителю музики місцевої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Ользі Бут, жительці села.

Надвечір всі бажаючі мали змогу переглянути чудову концертну програми, яку підготували Ігор і Оксана Кукси.

У цей же день в селі Золотоношка також відзначили День села.

Привітати Золотоношківську громаду зі святом завітали заступник голови районної ради Тетяна Богославець та Олександр Оробченко, депутат районної ради, директор ТОВ «АПК Степ», який надав спонсорську допомогу у проведенні заходу.

Спершу зі словами вітання до односельців звернувся сільський голова Олександр Оробченко. Він розповів про хороші справи, які вдалося зробити зусиллями громади, подякував спонсорам за підтримку і відзначив окремих жителів села.

Заступник голови районної ради Тетяна Богославець також привітала жителів Золотоношки  з Днем села та з Днем Незалежності України. У своєму виступі Тетяна Богославець відзначила активних жителів села та вручила Подяки районної ради Ларисі Слободяник,голові первинної ветеранської організації,ЛюбовіХарченко, завідувачу сільської бібліотеки,Володимиру Пшеченку, вчителю фізичної культури Золотоношківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Після урочистої частини святковий настрій підтримували виступи колективів і солістів Золотоношківського Будинку культури, працювали заклади торгівлі, бажаючих пригощали кашею та шашликами, а малеча розважалася на атракціонах.

Також, 26 серпня 2017 року жителі села Безбородьки відзначали іменини рідного села.

З цієї нагоди з вітаннями та найщирішими побажаннями до них завітали заступник голови районної ради Тетяна Богославець, депутат районної ради Віктор Чугуєвець та заступник голови районної державної адміністрації Коршак Світлана.

З цієї нагоди з вітаннями та найщирішими побажаннями до них завітали заступник голови районної ради Тетяна Богославець, депутат районної ради Віктор Чугуєвець та заступник голови районної державної адміністрації Коршак Світлана.

Насамперед своїх односельчан привітала сільський голова Катерина Горонович. Вона побажала усім процвітання, добробуту, мирного неба. Подякувала також всім, хто небайдужий до проблем громади та бере активну участь у житті села.

Від імені районної ради та депутатського корпусу місцевих жителів привітала заступник голови районної ради Тетяна Богославець. «Нехай же і надалі процвітає село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому», – сказала посадовець. Також Тетяна Володимирівна вручила Подяки районної ради Віктору Чугуївцю, директору ПрАТ «Безбородьківська АВКФ», Людмилі Шаповал, приватному підприємцю села Безбородьки, Софії Петрик, Петру Дерев’янку, Назару Вакулі жителям села Безбородьки.

Свято вдалося, адже гості переглянули чудовий концерт, підготовлений учасниками художньої самодіяльності села. Увагу багатьох привернула виставка робіт народних умільців. А гурмани мали змогу оцінити кулінарні здібності місцевих господинь, котрі гостинно пригощали всіх знаменитою безбородьківською кашею.

Насамкінець сільський голова подякувала усім, хто долучився до підготовки і проведення Дня села, хто прийшов розділити радість свята.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ