В останній грі року "Мавпи" розібралися з "Галичиною"

Черкаські Мавпи

У четвер «Черкаські Мавпи» відіграли останній матч у 2014-му році. Повернення на рідний паркет після затяжної виїзної серії відбулося матчем проти «Політехніки-Галичини». У протистоянні з львів’янами «Мавпи» здобули переконливу перемогу – 86:70 – і в піднесеному настрої завершили першу частину сезону.

На самому початку гри політехи спробували оформити свій ривок завдяки вдалим діям у захисті. І їм таки вдалося це, завдяки вдалому захисту та результативності Доленка гості створили ривок 5:0, а після цього і 10:5. Лише після цього черкасці зуміли показати, чому їх називають фаворитами у цій грі. Фундамент у ривку своєї команди заклав Олександр Кобець. Завдяки агресивності у нападі Кобець за п’ять хвилин, проведених на паркеті у першій чверті, здобув 10 очок. А слем-данк від Чумакова лише підкреслив сильний ривок – 15:3.

У другій половині зустрічі господарі продовжили збільшувати різницю в рахунку. Завдячувати цьому вболівальники у ПС «Будівельник» мають хорошому захисту своєї команди. Хороший відрізок провів Крівцов, який не лише вдало працював у боротьбі на щитах, а й здобував свої очки після повторного нападу. Одна з його атак зробила рахунок 37:22. Така продуктивність партнера по амплуа дала можливість уже спокійно дивитися цю гру травмованому Ешлі Хемілтону. Ще більше підбадьорив британця та всю команду триочковий від Воєводи. Словом, після стартової гойдалки «Мавпи» зуміли знайти свою гру і сильний захист, який дозволив супернику у першій половині гри здобути лише 24 очки.

У перерві гри вболівальники зуміли взяти участь у новорічних конкурсах. А Дід Мороз активно нагородив усіх вболівальників подарунками і святковим настроєм.

У піднесеному настрої на другу половину гри вийшли і господарі, які майже миттєво збільшили різницю у рахунку до «+20». Знову нестримним був Крівцов, який взагалі видав найсильніший матч у сезоні, показавши коефіцієнт корисності 35 балів. Це йому вдалося завдяки дабл-даблу: 21 очко та 14 підбирань. Оформивши відчутну різницю у рахунку, черкасці дещо заспокоїлися, чим скористалися гості. Вдало в цьому відрізку гри керував діями своєї команди Полюляк. Саме його результативність суттєво скоротила відставання приїжджих і стала підґрунтям ривка команди Погостинського – 9:0 (60:49). Зупинили суперника черкасці завдяки домінуванню на підбиранні та кільком поспіль результативним атакам Андрія Кальніченка.

Ще один ривок гості підготували на четвертий період, але клас гравців «Мавп» дався узнаки. Рандлс охолодив суперника кинджальними проходами, а Кобець у довершення справи вдарив ефектний триочковий.

Догравали матчі під овації фан-сектору «Мавпи» уже молодим складом. Причому це вже стало традицією для Максима Міхельсона. Молодь, на чолі з Олександром Кобцем, підсумували цю гру рахунком 86:70.

Таким чином, черкасці у піднесеному настрої ідуть на новорічну перерву у Суперлізі, яка для нашого клубу складатиме аж два тижні.

Черкаські Мавпи - Політехніка 86:70 (20:13, 20:11, 26:25, 20:21)

Черкаські мавпи: Кривцов (21 + 14 підбирань), Кальниченко (16), Кобець (16), Райндлс (14).

Галичина: Полюляк (16), Доленко (14), Дзюба (12), Тихонов (11), Давидюк (7 + 12 підбирань).

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ