Співачка Lida Lee презентувала dance-відео, яке зняла в унікальному музеї гітар

Днями співачка Lida Lee презентувала атмосферне dance-відео під назвою “On Fire”, яке зняла в єдиному у Східній Європі музеї гітар. Відео знято у форматі хореографічного перформансу, на яке артистку надихнуло участь у шоу “Танці з зірками”.

Співачка Lida Lee презентувала атмосферне dance-відео під назвою “On Fire”, яке зняла в єдиному у Східній Європі музеї гітар

«Ми довго шукали локацію. Я одразу розуміла, що це відео не може бути зняте у студії, потрібне місце з історією, яке розкрило б моє особисте відчуття музики. Коли ми знайшли музей гітар, то зрозуміли, що це саме те, що ми хотіли б бачити на фінальній картинці. Понад 400 гітар, серед яких інструменти ручної роботи початку 20 століття зібрані в одному місці. Як виявилося - це справді унікальна локація, адже даний музей гітар є єдиним такого роду музеєм у Східній Європі і лише восьмим у світі. Фінальним акордом став акустичний гітарний вступ у моїй пісні. Воно надихнуло зупинити свій вибір саме на цьому майданчику, – сказала Lida Lee. - Для мене було важливо в цій роботі передати всю палітру кохання, адже вона буває різною у своїх проявах та танець один із них. Мова тіла - це те, завдяки чому можна продемонструвати найщиріші почуття, і тому ми зібрали в одному dance-відео різні хореографічні стилі».

Соло співачки у відеороботі побудоване на дрібних деталях, яке підкреслює музику, біти та вокал виконавиці, а різноманітність танцювальних стилів демонструє загальний настрій хіта. Постановником яскравого перформансу став партнер артистки на шоу "Танці зі зірками", хореограф-постановник Олексій Базела.

“On Fire – це пісня, яка для кожного звучить по-різному. У моєму розумінні трек зовсім не веселий, але музика, ритми та всі звуки дуже танцювальні. Коли Ліда запропонувала мені взяти участь у створенні dance-відео, я подумав, що “On Fire” - це якесь звернення закоханих людей один до одного. Мені хотілося, щоб історія транслювалася всередині кожної танцювальної пари і думаю, що нам вдалося це зробити завдяки різним стилям танцю, які ми використовували в цій постановці. До того ж наш перформанс доповнювала локація, яка виявилася дуже різноманітною і ніби одразу давала зрозуміти, який реквізит нам потрібно використовувати і як треба рухатися. Режисером виступив Павло Бондаренко, який втілив у життя всі наші задуми”, - сказав партнер співачки з шоу “Танці зі зірками” Олексій Базела.

У зйомках танцювальної відеороботи взяли участь такі танцюристи: Олексій Базела, Микита Шаповал, Євген Дмитрієнко, Володимир Марченко, Даніела Преап, Марія Черепанцева, Катерина Животовська.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ