Оля Цибульська відверто про свій новий “музичний роман” та секс-просвіту для молоді

Оля Цибульська

Оля Цибульська ледь не найвідвертіша артистка країни, якій приписували (або навіть вона сама приписувала) романи з багатьма відомими чоловіками. І якщо DZIDZIO чи Олександр Прохоров стали хорошими товаришами артистки, то про Олександра Бодянського, з яким вона перемогла у першій “Фабриці Зірок”, Цибульська ладна згадувати лише у розрізі: “Дякую Фабрика, а Саша іди на х*й!”

Таке відношення до Бодянського у артистки через його підтримку режиму путіна та агресії про України, про що співачка не раз говорила у попередніх інтерв’ю.

"Змінився кожен із нас! Всі хто нас дивиться і слухає! І це прикольно, що ми перенародились! Померлі емоційно 24 лютого - зараз воскресли!" - сказала Ольга Цибульська, тим самим натякаючи позбуватись всіх людей з минулого, з якими українцям не іти одною стежиною.

Згадуючи минуле, Оля Цибульська розказала цікаву історію про свій перших великий виступ на конкурсі, де зовсім юну співачку дорослі не оцінили та фактично попросили піти зі сцени.

“Я пішла на конкурс тільки аби поспівати в мікрофон. І тільки я завела “До Києва…” (ред. - почала співати), організатори сказали, що “дуже голосно, заберіть у дитини мікрофон”. Забрали і я розплакалась дуже сильно, бо я заради мікрофона фактично і прийшла… Для мене це була тоді велика мрія, яку обламали дорослі люди. Так що, будь ласка, будьте обережні з дитячими мріями”, - прокоментувала співачка.

Не дивлячись на зруйновані мрії дитинства, Цибульська змогла не тільки стати артисткою, а й виконавицею багатьох вже народних хітів, в т.ч. “Сонечко”, “Киця”, “Чекаю. Цьом” та ін. Про народження пісні “Сукня Біла”, що стала ледь не візитівкою співачки, Цибульська розповіла дуже особливу історію

“Я вела дуже круте весілля. Ми не бачились тоді довго з чоловіком, він приїхав до мене з сюрпризом після роботи. Я прийшла в номер, а він там сидить, накрив вечерю. Я на таких емоціях, мій мусік приїхав. Ми почали дивитись якийсь фільм, я лягла йому на плече і наспівала “моє тіло для твого тіла”. І просто сіла та написала “на диктофон” пісню. Не обов’язково це може бути історія страждання”, - розповідає Оля.

Окремо Цибульська “пройшлась” по своїм улюбленим артистам української естради. Так, про Павла Зіброва вона згадує:

“Він і цілується добре, і прекрасний артист, і дуже класна людина. А в шоубізнесі бути чоловіком, поводитися класно, відповідати за свої слова, не підводити, не підставляти, бути чесним - це дуже рідкісна історія”

Своїм “крашем” Оля Цибульська називає Віктора Павлика, згадуючи як “текла окропом” на його концертах у першому ряду, особливо, коли він підморгував їй.

“Так склалося, що ми вже відпрацювали не одне весілля разом. Який би не було складно, в будь-яких умовах він звучить розкішно і завжди наживо. Респект йому величезний. І взагалі він рокер! Ввалює так та концертах…”, - емоційно та з симпатією розповідає Оля Цибульська про друга “Франковича”.

Про новий етап у творчості співачка розповідає з великим захопленням та очима, що сповнені вогню. Все тому, що у артистки з’явився новий музичний партнер - Антон CHILIBI. Артист, що відомий у шоубізнесовій тусовці, як головний кріейтор звучання головних хітів MONATIK, розпочав сольну кар’єру та перший “млинець, що зовсім не нанівець” випік разом з Цибульською. Співачка розповіла про роботу з великими надіями на її успіх та можливе продовження цього музичного роману.

“Спочатку з’явилась фраза “склала в сумку із надписом “Дім”, потім мелодія, потім я дописала текст. У мене є дуже хороший друг - Антон CHILIBI… ми з ним зробили і “Цьомаю”, і “Сукню”, і “До ранку”, і “Сонечко”. Він дуже класний саундпродюсер, музикант, артист. Я часто відправляю йому демки, і він може мені сказати “ну це хєрня”. І його думка для мене важлива”, - розповідає Оля

Вона акцентує, що сама запропонувала Антону стати не просто саундпродюсером чи співавтором пісні “Сьогодні”, а заспівати разом з нею.

“Це справжня музика, якої мені особисто не вистачало. Я впевнена ця пісня дасть дуже класну емоцію. Там класна інструментальна частина та основний меседж, який ми хотіли вкласти людям в серце - “живеш сьогодні і завтра ти будеш теж”. Головне знати хто ми, звідки і куди”, - з вірою у перемогу говорить співачка.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ