Як Ткаченко в муках «продавав» Чигиринщину

Юрій Олегович ТкаченкоУ п’ятницю «губернатор» нарешті зняв маску чесного чиновника і пішов добрими старими методами, опрацьованими ще його попередником, Героєм України Сергієм Тулубом. Методами шулерства, скупки нестійких душ, і залякування, ламання незгодних.

Юрій Олегович вирішив остаточно начхати і на імідж Президента, і на свою вже і так заплямовану репутацію – гроші все ж таки набагато краще, ніж якась там думка «рабів», тобто жителів Черкащини.

Отже, Юрій Олегович Ткаченко бізнесмен, за сумісництвом «губернатор» Черкащини, нарешті «продав» Чигиринський район. Історія «продажу» почалась десь з місяць тому. Тоді «губернатор» разом з єдиним своїм заступником, цілий тиждень безкорисно відпрацьовували прес-секретарями «липового» бійця батальйону «Айдар», сильного та незламного Олега Островського.

Юрій Олегович з Віталієм Володимировичем (Ковалем – ред.) так розхвалювали мужність і красу отамана Островського, що злі язики вже заговорили, що чоловіків пов’язує щось більше, ніж просто зв’язки політичні. Але Олег Островський виявився не настільки талановитим, як власниця мережі золотих крамниць вірменського походження, благодійниця і просто дуже багата і порядна людина Наталія Нетовкіна.

І ось символічно, у п’ятницю 13-го, губернатор Ткаченко презентував Чигирину його нову хазяйку. Хоч старого керманича – Олександра Дісканта – ще ніхто не звільнив, а самому Ткаченку Президент влупив догану за «поганий підбір кадрів». Утім, останнє, можливо, саме через те, що «затягнув» із Нетовкіною…

Для гарної картинки, була звезена запопадливо, за старою традицією, точно, як у тулубівські часи, місцева номенклатура, держслужбовці та просто «тітушки» з Черкас. Аби для відеокамер показати, як довго Чигиринщина, ще з часів Богдана чекала, коли їм пришлють Нетовкіну. Картинка вийшла гарна, як в часи Брєжнєва: повний зал людей встає і лунають овації Юрію Ткаченку, потім люди вперше бачать Нетовкіну, але зразу її починають любити до нестями, адже була така рознарядка, і теж несамовиті аплодисменти вже Нетовкіній, і все це фіксує купа відео-фотокамер.

Звичайно, Юрій Олегович думає, що черкащани дурні, їх можна купити, надурити, а хто не продається і не дає себе обдурити – того залякати, зламати, зневірить. Він ніби і не бачить «царським» поглядом, що від його кадрових устремлінь весь Чигиринський район, ба навіть всю Черкащину перевернуло догори дригом, народ мало не щодня пікетує то адміністрацію в Черкасах, то президентську адміністрацію в Києві, зчиняються бійки на засіданнях сесій рад, відбуваються мало не бандитські розборки із Народними радами, активістів залякує міліція… Але ми вже це проходили не так давно, такий стиль ламання через коліно всіх незгодних використовував Сергій Борисович Тулуб.

В Чигирині після представлення електорату Нетовкіної, один зі слуг Ткаченка в запалі виправдання сказав, що Нетовкіна очолює Чигиринську РДА тільки задля блага людей. Навіщо потрібен Богом забутий район власниці величезної ювелірної імперії «Заріна» і невдячна робота за дві тисячі гривень на місяць, – ніхто, зрозуміла річ, у пані не спитав. Невже задля блага людей треба йти на дрібну держслужбістську посаду, на якій ти ні на що особливо не впливаєш? Це все одно, що, скажімо, Фірташ «задля людей» очолить райдержадміністрацію у Драбові.

Чомусь ніхто також не може дати відповідь, коли рік тому черкащани були на барикадах вулиці Грушевського під кулями снайперів, мерзли місяцями на Майдані в Києві і на майданах та блокпостах Черкащини, де була велика патріотка-благодійниця Нетовкіна? Де був Ткаченко? Коли гинули люди, в тому числі і наші земляки, вони переховували свої мільойни? Тепер, коли на Східному фронті гинуть хлопці, ці ж торгаші продають посади голів РДА? Але Юрій Олегович, беручи в розробку схеми Тулуба, чомусь забуває найважливіше: Тулуб марно думав, що він назавжди…

Ігор Сичов, Дзвін

Теми: Чигирин
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  2. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  3. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  4. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  5. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  6. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  7. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
  8. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  9. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ