Відбулась чергова сесія Чигиринської районної ради

чергова сесія Чигиринської районної ради

20 березня відбулась чергова сорок друга сесія Чигиринської районної ради, яку провів голова районної ради Петро Литвин. У її роботі прийняли участь депутат обласної ради, голова обласного Товариства Червоного Хреста Іван Гретченко, заступник голови райдержадміністрації Лариса Порожня, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій, сільські голови району, керівники правоохоронних органів та представники громадськості. Про це «Новини Черкас» проінформували у Чигиринській РДА.

Перед початком сесії депутати районної ради та запрошені вшанували хвилиною мовчання загиблих патріотів України та мирних жителів в зоні АТО.

Під час пленарного засідання відзвітував начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Федченко про виконання районного бюджету за 2014 рік та начальник служби цивільного захисту в Чигиринському районі територіального управління МНС України в Черкаській області про використання виділених коштів у 2014 році в рамках районної Програми «Забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки»

В свою чергу, проінформували прокурор району Володимир Горідько про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території Чигиринського району за 2014 рік та начальник міліції Чигиринського РВ УМВС Олександр Московченко про результати оперативно – службової діяльності Чигиринського РВ УМВС за 2014 рік.

В ході пленарного засідання депутати розглянули та ухвали питання про районну цільову Програму «Призовна дільниця» на 2015 -2016 роки, Програму щодо організації проведення та фінансування в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринського району громадських робіт на 2015 рік, внесення змін до рішення районної ради від 23.01.2015 року № 39-12/VІ «Про районний бюджет на 2015 рік», внесення змін до рішень районної ради «Про штатну чисельність та умови оплати праці працівників комунального підприємства «Господарське управління Будинку рад», та встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах району, які перебувають на балансі відділу освіти райдержадміністрації.

Заслухали питання про використання виділених коштів у 2014 році в рамках реалізації програми «Місцеві бюджети», хід виконання Програми розвитку сільських клубних установ на 2013-2015 роки, постійне поселення на стаціонарне проживання в територіальному центрі, внесення змін до складу постійних комісій районної ради, списання майна районної комунальної власності та кошторис доходів та видатків комунального підприємства «Господарське управління Будинку рад» та затвердження розцінок по наданню ним послуг на 2015 рік.

Також розглянули та ухвалили питання щодо надання матеріальної допомоги жительці нашого міста Костюченко Н.І., враховуючи її складне матеріальне становище пов’язане зі смертю дітей в зоні проведення АТО (м. Дебальцеве).

З усіх розглянутих питань порядку денного депутати прийняли відповідні рішення.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  2. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
  7. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  8. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ