У Чорнобаї відмітили 35-річчя «Сільгоспхімії»

каравай, хліб - сільНещодавно в гостинному залі кафе «Червона калина» відбулася зустріч колишніх працівників Чорнобаївського районного об’єднання «Сільгоспхімія» з нагоди 35-річчя його створення. Запрошені на зустріч прийшли раніше, певно, хотілось пошвидше зустріти колег, адже хтось не бачився лише місяць, а інші – роками. Після теплих вітань і обіймів всі пройшли до святково вбраного столу, де знов були спогади, спогади, спогади… Про це «Новинам Черкас» розповіли у Чорнобаївській РДА.

Учасників зустрічі радо вітали селищний голова Алла Мірошниченко, голова ради ветеранів селища Віталій Момот. Вони побажали міцного здоров’я, душевного спокою, здійснення задуманого, достатку та миру. Подякували людям, які багато років самовіддано віддавали себе роботі, пройшли важкий і почесний шлях сільського трударя по відбудові і розквіту рідного району. Адже присутні на зустрічі – це люди, найбільше багатство яких – досвід і мудрість. «Сьогодні ми низько вклоняємося вам, висловлюємо глибоку шану ветеранам, всім присутнім за вашу невтомну працю, щиру любов до людей. Це ви й ваші колеги відроджували своє рідне село, добивалися рекордних врожаїв, домагалися високих досягнень по виробництву сільськогосподарської продукції. Саме завдяки вам наш район займав першість в області по зібраному врожаю зернових, цукрових, кормових буряків, овочевих рослин», – звучало у вітаннях.

Працівники «Червоної калини» вручили своїм гостям запашний коровай від Чорнобаївського заводу продтоварів. Прийняв його найповажніший за віком представник «Сільгоспхімії» 84-річний Сергій Поліщук.

З прекрасними та зворушливими пісенними дарунками виступили аматори Анатолій Ляпкало, Віктор Перехрест та ведуча свята – організатор культурно-дозвіллєвої діяльності СБК Ірина Лущик.

Насолоджувались присутні й виступами своїх колишніх колег, а тепер – солістів народного аматорського хору ветеранів праці селищного Будинку культури Віталія Костіна та Ані Дробітько. А бухгалтер Ніна Білоус прочитала своїм колишнім співробітникам власну поезію, яка зачепила найпотаємніше.

На зустрічі були присутні більше 40 колишніх працівників, серед яких представники різних професій, щедрих душею та багатих знаннями і вміннями. Вийшовши на заслужений відпочинок, вони не мають можливості так часто бачитись, як раніше. Тому і виникла ідея провести цю зустріч. Організатором виступила головний бухгалтер підприємства в минулому, а нині – голова ветеранської організації «Сільгоспхімії» Ольга Калита. Вона подарувала гумористично-віршовані рядки про колишні робочі будні та привітання, висловила глибоку вдячність за професійну майстерність, взаємоповагу і взаємодопомогу протягом багатьох років. А в нагороду за свою активність та організаторські здібності отримала від селищного голови Алли Мірошниченко подяку.

Зустріч відбулася в теплій родинній атмосфері, за щедрим столом та спогадами про цікаві моменти у нелегкій роботі. Згадували ті дні, коли за покликом душі віддавали себе улюбленій справі. З гордістю розповідали про завдання та плани, які виконувалися в короткі строки і якісно. Пригадали керівників, молодь і старійшин. Кожен з присутніх розказав свої історії, спогади, як прийшли працювати, як виконували свої обов’язки, вирішували різні питання.

Тиха музика мелодійно переливалася із щирими словами. Непомітно спливав час, закрадалися вечірні сутінки, а задушевна розмова не закінчувалася. Присутні згадували свої трудові будні, які пройшли в рідній і понині для них «Сільгоспхімії». Пом’янули і тих, кого вже немає в живих, хто назавжди залишиться в пам’яті.

Вечір завершився, але залишив великий слід в душі кожного. Протягом заходу неодноразово звучала пропозиція зробити такі зустрічі традиційними. Тож прощались усі з надією на скоре побачення в найближчому майбутньому.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ