Великодні подарунки для військовослужбовців

депутат обласної ради Олександр Лупашко

Відколи почалися бойові дії на сході нашої країни, постійну допомогу землякам-військовослужбовцям надає депутат обласної ради Олександр Лупашко.

Він об’їздив усі центри підготовки військових, де служать наші хлопці, побував на навчальних полігонах і блокпостах, у розсташуваннях частин Збройних сил України. Придбав для земляків високоякісні бронежилети, захисні шоломи та іншу амуніцію. Подарував бійцям спеціально відремонтований автомобіль УАЗ із логотипом агрофірми «Шульц», тепер надав ще 2 тис грн на запчастини. Забезпечує бійців продуктами харчування. Ситуацію в армії Олександр Вікторович знає краще за багатьох генералів, тому робить усе можливе, щоб допомогти нашим військовослужбовцям. Щотижня, максимально завантаживши машину усім необхідним, вирушає у далекі і небезпечні поїздки. Адже в зоні АТО його завжди чекають військовослужбовці-земляки. Вони безмежно вдячні за справді батьківську турботу, пише Городище.інфо.

Ось і з нагоди Великодніх свят Олександр Лупашко знову зібрав і відправив передачі до Волновахи, де служать наші земляки. Волноваха – це районний центр за 55 км від Донецька. Містечко має стратегічне значення, адже є залізничним вузлом на лінії Маріуполь-Донецьк з виходом на Запоріжжя, Одесу і Крим, там проходить автошлях Слов'янськ-Маріуполь. Тож служба складна і відповідальна. Щоб подарувати бійцям тепло великоднього свята, Олександр Вікторович відправив щедрі і смачні подарунки – святкові паски, великодні яйця, м’ясні страви та інші смаколики. На агрофірмі «Шульц» спеціально закололи порося, яке все переробили на смачні наїдки для бійців. Приготували ковбаси, кров’янки, рулети, м’ясо для шашликів.

– Приватні підприємці-пекарі Сергій і Валентина Ляшко виготовили великі і красиві, надзвичайно запашні великодні паски, які освятив священик Микола Сакундяк, – розповідає Олександр Лупашко. – Також паски та інші святкові солодощі передали учні В’язівської загальноосвітньої школи і Городищенської ЗОШ № 3. Я спільно з заступником голови райради Миколою Панчишиним і депутатським корпусом райради придбали два ящики яєць, які зварили і пофарбували працівниці кухні ЗОШ № 2. Спасибі усім членам районного товариства мисливців і рибалок, які зібрали для бійців домашні консервації, тушонки, смалець та інше. Гарантую, що смачний вантаж буде доправлений на усі блокпости, де несуть службу наші земляки. А вони перебувають на усіх блокпостах, які захищають Волноваху. Вони перебувають на передовій лінії фронту, тому наша підтримка для них дуже важлива. Разом із смачними гостинцями ми передаємо їм і світло великого свята Христового Воскресіння. Нехай бійці відчують тепло домашнього затишку, турботу земляків. Це стане нашим внеском у перемогу добра над злом. Святкові вітання нашим військовослужбовцям передали голова райдержадміністрації Інна Ус та заступник голови райради Микола Панчишин.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  3. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  4. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  5. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  6. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  7. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  8. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  9. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
  10. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ