Польські партнери - в Христинівці

Подружжя поляків - Ельжбетта Жимницька і Джегош СкшипінськийНаписати цей матеріал нас спонукала можливість більше дізнатися про підприємство "ФОП Шевчук Р.Р." у світлі його діяльності на зовнішньому ринку, тим більше, що саме в ці дні триває візит його польських партнерів в Україну.

"Зустріч з теперішніми партнерами у нас відбулася випадково і саме у Христинівці. Подружжя поляків - Ельжбетта Жимницька і Джегош Скшипінський зацікавилися пам'ятником Івану Гонті, де ми і познайомилися. Так зав'язалася розмова і дружньо-ділові стосунки. Тим більше, виявилося, що співпадають наші інтереси і сфери діяльності - лісопереробна промисловість, - розповідає директор "ФОП Шевчук Р.Р." - Довго не думали, створили так звану, "Спулку" (фірму співвласників) і почали працювати разом".

Загалом деревообробне підприємство ФОП "Шевчук Р.Р." вже не один рік успішно займається прямими поставками різного пиломатеріалу з різних порід деревини: сосни, дуба, ясеня, липи, черешні, вільхи, горіха, береста та інших. І для цього має відповідне обладнанння і матеріали: сушильний комплекс (на 240 куб м лісу), автонавантажувач (5 тонн), котельний комплекс (2 котли по 500 квт), який працює на деревних відходах, а також стрічкову пилораму, повздовжні та торцеві станки.

Дотримуючись культури виробництва, керівництво дбає про працюючих. Тут функціонують відповідно обладнані (за останнім словом техніки) побутові кімнати, роздягальні та душові.

Христинівське ФОП "Шевчук Р.Р." (підприємство з 16-річним досвідом роботи) і підприємство з польського міста Накло над Нотеццю об'єднали зусилля і створили спільний склад у Польщі. Таким чином суха столярна високоякісна деревина, що обробляється в Христинівці, постачається на зовнішній ринок - в Німеччину, а також на польський внутрішній ринок.

Саме це, на думку, Руслана Ростиславовича і є справжніми інвестиціями в країну, в область, в район, адже завдяки прямим стосункам з іноземцями, є можливість отримувати значні капіталовкладення, а відтак і розвивати підприємицтво та інші галузі промисловості.

Під час зустрічі з головою районної ради Олександром Борисовичем Ковалем, польські гості мали можливість більше дізнатися про структуру органів місцевого самоврядування в Україні, поділилися враженнями від діяльності своїх громадсько-самоврядних структур.

Місто Накло-над-Нотеццю, де вони живуть, входить в Куявсько-Поморське воєводство, Накловський повят і має статус міськ-сільської гмини.

І хоч наші громади і відрізняються: мають інакшу структуру, інакші кошти, інакше ставлення, та є між нами і багато спільного і головне - бажання удосконалювати, прагнення робити життя кращим.

Можливо саме це і дозволило зустрітися на нашій, Христинівській землі двом представникам різних країн, аби зробити життя кращим.

За інформацією редакції Христинівської районної громадсько-політичної газети «Трибуна хлібороба»

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ