Змагання з мотокросу відбулись на Чигиринщині

мотокрос «Тясмин Раллі»

Втретє Чигиринщина приймала учасників з мотокросу «Тясмин Раллі». 47 спортсменів прибули з різних регіонів України поборотися за перемогу. Серед кросменів були і титуловані спортсмени, які виступали у чемпіонаті Європи з мотокросу. Змагання проходили у класах: «Професіонали», аматори «Софт» (об’єм двигуна до 250 см.куб.), аматори «Хард» (об’єм двигуна до 550 см.куб.) та «Туристи» (мотоцикли на велику відстань).

Гонщики долали різні участки траси, яка пролягала вздовж Тясмину на 30 км: торф, пісок, трав’янисту місцевість, канави та асфальтове покриття, на якому були штучно виставлені організаторами змагань перешкоди. Глядачі, яких чимало зібралося на цьому заході, підтримували палкими оплесками учасників мотокросу та отримували насолоду від побаченого.

Слід відмітити, що не всім кросменам під силу була ця траса. Декого з учасників підвела техніка, а дехто не витримав фізично, адже навантаження було неймовірне.

Загалом, змагання пройшли вдало. В підсумку у класі «Професіонали» золоту медаль виборов Сергій Габріель з Києва, срібло у Олександра Погорілого з Полтави, а бронза у представника м.Черкаси Володимира Славінського.

У класі аматори «Софт» не було рівних черкаському мотогонщику Дмитру Руденку, друге місце у Ігоря Поєвщика з Донецька,а третім став Валерій Коломійцев.

У класі аматори «Хард» перемогу святкував представник м. Глухів - Володимир Кибенко, друга сходинка у черкащанина - Максима Ковицького, третя у смілянина – Олександра Лободи.

У класі «Туристи» золоту нагороду отримав Євгеній Бурико м. Новгород-Сіверський, срібна медаль у Сергія Лісничого м. Глухів, бронзова дісталася Олександру Булую м. Київ.

Від організаторів заходу, нагороду «За виносливість» отримав Юрій Сатановський м. Київ, а Сергій Габріель нагороджений пам’ятним Кубком «За швидкість». Слід зазначити, що минулого року Сергій був також найшвидшим.

У цих змаганнях взяв участь молодий, але перспективний чигиринський гонщик Денис Вовкогон, якому підкорилася вся траса, тож перемоги у нього ще попереду.

Від мотоклубу RitterS дипломами за допомогу у проведенні змагань нагороджено Катерину Павленко та Сергія Бордуніса. Слова вдячності звучали в адресу райдержадміністрації за проведення змагань та злагоджену роботу задіяних служб району. Хороший настрій панував серед всіх учасників та глядачів протягом всього спортивного заходу.

Теми: Чигирин
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ