Оперативне зведення про ДТП за минулі вихідні

Державтоінспекція області інформує. Протягом вихідних на території області трапилось 6 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб було травмовано:Державтоінспекція області інформує. Протягом вихідних на території області трапилось 6 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб було травмовано:

09 жовтня, близько 16.20 год., на 192 км автодороги Київ-Одеса водій автомобіля «ВАЗ-21043», 55-річний житель с. П'ятірка Вінницької області, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем «Мерседес 814 D» під керуванням 41-річного жителя Кіровоградської області, який рухався попереду в попутному напрямку.

Внаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ-21043», отримав забійну рану голови. Не госпіталізований;

09 жовтня, близько 08.10 год., в м. Черкаси по вул. І.Франка, біля будинку № 39, водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на пішохода, 87-річну жительку м. Черкаси, яка рухалась по проїзній частині.

Внаслідок пригоди пішохід отримала перелом правої ступні зі зміщенням. Не госпіталізована.

Вжитими заходами розшуку встановлено, що наїзд на пішохода скоїла водій автомобіля «TOYOTA AVENSIS», 38-річна жителька м. Черкаси;

09 жовтня, близько 21.30 год., в м. Черкаси по вул. Одеській біля будинку № 8, водій автомобіля «GEELY», 21-річна жителька м. Черкаси, виконуючи розворот, не зайняла відповідне крайнє положення на проїзній частині та скоїла зіткнення з автомобілем «NISSAN» під керуванням 24-річного жителя м. Черкаси, який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «NISSAN», 22-річна жителька м. Черкаси, отримала ЗЧМТ, струс головного мозку. Не госпіталізована;

10 жовтня, близько 14.50 год., в м. Черкаси на перехресті вулиць Благовісна-Горького, водій автомобіля «ВАЗ-21043», 66-річний житель м. Черкаси, рухаючись по другорядній дорозі не надав перевагу в русі та скоїв зіткнення з автомобілем «Форд Мондео», під керуванням 38-річний жителя м. Черкаси, в результаті чого «Форд Мондео» скоїв зіткнення з автомобілем «Дачія логан», під керуванням 40-річного жителя м. Черкаси, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок пригоди пасажир автомобіля «ВАЗ-21043», 69-річна жителька м. Черкаси, отримала забій грудної клітки, закритий перелом 6-7 ребер та перелом правої ліктьової кістки. Госпіталізована до 3-ї Міської лікарні;

11 жовтня, близько 11.00 год., в м. Тальне на перехресті вул. Пролетарської та Гагаріна, водій автомобіля «Деу-Ланос», 63-річний житель м. Тальне, виїжджаючи на головну дорогу, не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з мотоциклом «Мустанг», під керуванням 35-річного жителя с. Тальянки, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав перелом правої ноги. Госпіталізований до Тальнівської ЦРЛ;

11 жовтня, близько 11.00 год., в м. Черкаси на перехресті бульвару Шевченка та вул. Дашковича, водій автомобіля «Шевроле-Авео», 40-річний житель м. Черкаси, виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора та скоїв зіткнення з автомобілем «Тойота-Авенсіс», під керуванням 36-річного місцевого жителя.

Внаслідок пригоди водій автомобіля «Тойота» отримав закриту травму грудної клітини (не госпіталізований), а пасажир автомобіля «Шевроле», 2-х місячний хлопчик житель м. Черкаси, отримав забійну рану підборіддя, відрив вуздечки верхньої губи (госпіталізований до Черкаської дитячої обласної лікарні).

Державтоінспекція області звертається до водіїв транспортних засобів - дотримуйтесь правил поведінки на дорозі та будьте обережними, адже незначне порушення може мати трагічні наслідки.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  2. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  3. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  4. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  5. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  6. На Черкащині можуть ввести графіки обмеження енергоспоживання, – Укренерго
  7. Как выбрать одежду для хорошего самочувствия? Практическое руководство
  8. У разі доведення вини, «горе-продавцям» світить до 12 років позбавлення волі
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ