В яких фільмах знімалися актори черкаського театру?

театр

Черкащани звикли бачити акторів нашого театру на сцені. Хоча є й інша грань акторського ремесла – кінозйомки. Не всі знають, що багато артистів нашого театру брали участь у зйомках різних кінострічок. Олена Брехаря, Віктор Коломієць, Тетяна Крижанівська, Микола Зайнчківський, Олег Телятник, Максим Рижевол, Михайло Кондраткий, Павло Гончаров, Олександр Гуменний, Сергій Бобров, Юрій Берлінський мають досвід участі в телевізійних і кінопроектах. Ми попросили черкаських акторів розповісти читачам in.ck.ua про свій досвід зйомок у популярних фільмах і серіалах.

Михайло Кондратський

Телесеріали: "Пляж", "Черговий лікар", "Пончик Люся", "Повернення Мухтара-7", "Мажор", "Смерш", "Весна у грудні".
Художні фільми: "Чорна рада", "Перелітні птахи", "Доярка з Хацапетівки-3", "Сезон чудес".
Документальний фільм: "Микола Подвойський, сторінки з життя".
Телешоу: "Судові справи з Іриною Калінською", "Неймовірні історії кохання".
Кліп: Брати Карамазови "Добрих доріг вам, брат і сестра".

Михайло Кондратський, актор Черкаського музично-драматичного театруЯ знявся приблизно в 20 кінострічках, декілька невеликих ролей було за кордоном. У минулому році брав участь у серіалі "Черговий лікар". Грав батька хірурга, який нібито побив свою дружину, хоча він цього не робив. У "Мухтарі" став батьком, який взяв на себе провину пасинка. Була роль козака у фільмі "Чорна рада", в якому знімалися Богдан Ступка і Віктор Бенюк. 

В серіалі "Пляж" мого героя застрелили в лоб на початку серії. На лобі зробили спеціальну ямку, а на спині пришили пристрій, який видає гучний звук під час пострілу і розбризкує "кров". Піротехніки трохи перестаралися, постріл був такий, що декілька днів я нічого не чув. Одного разу грав селянина часів правління Івана Грозного. За сюжетом мій герой втік з-під варти, а собаки повинні були мене зловити й розірвати. Для цього я тримав у руках ковбасу, яку гончі повинні були рвати. Але собаки виявилися розумними і просто кожного разу забирали смаколики. За 5 дублів песики з'їли усе, що було. В результаті із цих дублів епізод якось змонтували.

У 2012 році мене запросили зіграти Анджея Жулавського, першого чоловіка Софі Марсо у програмі "Неймовірні історії кохання". Сценаристи через відеозв'язок дізнавалися у французької зірки подробиці її особистого життя. Мені ця роль дуже запам'яталася, адже в юності я мріяв одружитися з Софі.

Павло Гончаров

Телесеріали: "Ворожея", "Смерш", "Відділ 44".
Телешоу: "Судові справи".

Павло Гончаров, актор Черкаського музично-драматичного театруВ кіно цікавий процес підготовки, але не часте повторення дублів. Я б сказав, що театр – це життя, а кіно – розвага. На виставі заряд енергії отримуєш від глядачів, а в кіно – під час виходу прем'єри на екрани.

Дуже сподобалася моя роль у "Ворожеї", де я зіграв 2 різні амплуа одного героя. За сценарієм, я був закомплексований і невпевнений у собі хлопець, який ніяк не міг знайти собі дівчину. Але після диво-зілля ситуація повністю змінюється. Хлопець випив забагато відвару та став розкутим, змінив своє ставлення до життя. Для цієї ролі мені декілька годин накручували волосся і щипали брови.

Одну сцену знімали в барі, і масовка тоді танцювала без музики. Це мало смішний вигляд. У "Смерші" потрапив у кадр всього на декілька секунд, грав обгорілого танкіста. Але грим мені робили понад 3 години! З цим гримом я не міг їсти, шкіра була сильно стягнута. У "Відділі 44" один епізод знімали на вулиці взимку. Дуже замерз тоді, було відзнято близько 30 дублів.

Сергій Бобров

Телесеріали: "Агенти справедливості", "Пес", "Відділ 44".
Документальний фільм: "Сонце в терновому вінку".

Сергій Бобров, заслужений артист України, актор Черкаського музично-драматичного театруЯк на мене, набагато складніше бути актором театру. У кіно все створюють за допомогою монтажу. А театр – це мистецтво тривалої роботи, коли все продумується до дрібних деталей.

В "Агентах справедливості" мені дісталася роль поганого хлопця, який хотів знищити труп. Одну сцену ми знімали вночі в лісі під дощем. Я там скидав "труп" з машини. Було багато дублів, промок наскрізь і вже хотілося швидше завершити. Робота актора якоюсь мірою вимагає витривалості.

В телесеріалі "Пес" зіграв епізодичну роль омонівця. У "Відділі 44" перевтілився в скривдженого менеджера, який хотів розібратися з лікарем за смерть своєї дружини. Зйомки серіалу проходили на кіностудії, можна сказати що це міні-Голлівуд, деякі моменти знімали на "натурах" – в квартирах і офісах. У документальному фільмі я був у ролі оповідача, в різних локаціях міста розповідав про голодомор.

Олександр Гуменний

Телесеріали: "Відділ 44", "Агенти справедливості".
Художні фільми: "Сильніше вогню", "Олександрівський сад, 2".

Олександр Гуменний, актор Черкаського музично-драматичного театруПриблизно 10 років тому грав роль другого плану у фільмі "Сильніше вогню". Стрічку знімали на кіностудії ім. Довженка в Одесі. Я був штрафбатником Рязановим, ми вибігали на поле бою з криками "Ура", там були розставлені заряджені спецефекти, що імітують вибухи мін, снарядів і пострілів. Один студент задивився на ефекти, довелося перезняти дубль. За сценарієм, мене розриває снаряд, я повинен був відлетіти в невелику щілину. Знімали цю сцену на занедбаному заводі. Я цю щілину перелетів, тому що падав спиною. Головний герой мені допоміг, пересунув куди потрібно.

Зйомки "Агентів справедливості" проходили в Києві на різних майданчиках. Мене потішило, що вся знімальна група спілкувалася українською мовою. Знявся в 2 серіях в ролі друга головного героя, теж черкащанина. "Перетворився" в журналіста-невдаху, який випадково побачив свою знайому-небіжчицю. І разом з головним героєм ми почали розслідувати цю справу.

І театр, і кіно цікаві по-своєму, це абсолютно різні речі. У театрі немає можливості перезняти: як зіграв, так тебе і сприймуть. На сцені потрібно використовувати широкі жести, щоб глядач помічав всі тонкощі, в кіно навпаки потрібні справжні, живі жести.

Юрій Берлінський

Телесеріал: "Повернення Мухтара – 2".

Юрій Берлінський, народний артист України, актор Черкаського музично-драматичного театруУ серіалі про Мухтара я зіграв і бандита, і праведника. У серії "Птица счастья" мені дісталася роль злодія, який пограбував ювелірний магазин. І щоб Мухтар не виявив коштовності, мій герой вирішив заховати все в заморожену курку. Зрозуміло, що собака знайшла. У серіалі було задіяно 6 вівчарок.

В кінці 1990-х років ми в Черкасах знімали пародію на "17 миттєвостей весни", в якій я був Мюллером. Процес тривав майже 2 роки. На жаль, знайти зараз цю стрічку не можу.

in.ck.ua

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ