У Черкаському районі провели нараду із сільськими головами

27 червня 2017 року в Черкаській районній держадміністрації відбулась нарада з сільськими головами, на якій розглянуто одним із основних питань – про стан підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017 - 2018 року та ряд інших.27 червня 2017 року в Черкаській районній держадміністрації відбулась нарада з сільськими головами, на якій розглянуто одним із основних питань – про стан підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017 - 2018 року та ряд інших.

Про це повідомляють Новини Черкас із посиланням на інформацію відділу інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ Черкаської районної ради.

З першого питання інформував присутніх начальник управління економіки райдержадміністрації Володимир Гуня, який зазначив, що на сьогодні відповідно до розпорядження затверджено основні заходи з підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до стабільної роботи в осінньо-зимовий період та утворено оперативний районний штаб з координації робіт щодо своєчасної підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року.

Комунальним підприємством теплових мереж Черкаського району розроблений план заходів по підготовці тепломереж до опалювального сезону 2017-2018 рр. Відповідно, на тепломережах підприємства будуть проведені заходи на суму 351,6 тис. грн. Також доповів про готовність соціальної сфери закладів: освіти, культури, охорони здоров’я, житлового фонду, дорожньо-мостового господарства та стан розрахунків за спожиті енергоносії і житлово-комунальні послуги.

По другому питанню присутні заслухали інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергія Коваля, який коротко розповів про підсумки роботи щодо надання населенню району субсидій на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ за опалювальний період 2016-2017 року та організацію роботи по призначенню субсидій на літній період 2017 року. 

Управлінням праці та соціального захисту населення в опалювальний період 2016 – 2017 призначено субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово – комунальних послуг 19458 мешканцям Черкаського району. З них на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива отримали готівку одноразово за 2016 рік - 1505 громадян. 

З жовтня 2016 по квітень 2017 перераховано субсидію на наступні періоди 5730 сім'ям. За призначенням субсидії в опалювальний період звернулось та вчасно отримало повідомлення про призначення субсидії 13728 громадян.

Управління праці та соціального захисту населення Черкаської райдержадміністрації, завдяки налагодженій співпраці з уповноваженими працівниками сільських рад, Білогірської ОТГ, справилось з поставленими завданнями.

Про епізоотичний стан (зі сказу тварин) на території району доповів в.о. начальника управління Держпродспоживслужби у Черкаському районі Павло Симушин, який зазначив, що по Черкаському району зареєстровано наступну статистику: у 2012році – 6 випадків сказу (с. Байбузи, с. Леськи, с. Ірдинь, с. Вергуни), у 2013 році – 5 випадків (кооператив «Ока-Восхід», с. Ірдинь, с. Єлизаветівка, с. Свидівок, с. Р.Поляна), 2014 – 11 (с. Р.Поляна, с. Нечаївка, с. Ірдинь, с. Нечаївка, с. Ірдинь, с. Кумейки, с. Хутори, с. Вергуни, с. Леськи), 2015 – 6 (с. Ч.Слобода, с. Ірдинь, с. Геронимівка, с. Хацьки, с. Станіславчик, с. Леськи), 2016 році – 3 (с. Свидівок, с.Сокирно, с. Ірдинь), з початку 2017р. – 7 випадків сказу (с. Дубіївка, с. Тубільці, с. Чорнявка, с. Чубіївка, с.Білозір’я). Проінформував присутніх про підготовку нової програми боротьби зі сказу тварин та залучення відповідних коштів під програму.

Також під час наради заслухано питання: про заходи щодо забезпечення населення якісною питаною водою, про облаштування місць масового відпочинку людей, про генеральні плани населених пунктів, детальні плани територій та питання відведення земельних ділянок.

По закінченню наради головою районної державної адміністрації Анатолієм Ярішем були дані відповідні доручення та встановлені терміни їх виконання.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ