В ДП «Златодар» триває активна заготівля зерна

В ДП «Златодар» (входить в систему держрезерву України), що знаходиться в місті Золотоноша Черкаської області, триває активна заготівля зерна. Перші майже 8000 тон пшениці від поклажодавців на комерційній основі підприємство  вже прийняло. Про це повідомив генеральний директор ДП «Златодар» Валерій Буркацький.

Чистий прибуток ДП «Златодар» (входить в систему держрезерву України), що знаходиться в місті Золотоноша Черкаської області, склав 393 тисячі гривень. Такий результат підприємство отримало за підсумками роботи в першому кварталі поточного року.

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у прес-службі Держрезерву.

За його словами, в планах підприємства впродовж даного маркетингового сезону прийняти на зберігання понад 90 тис. тон. Загалом всі підприємства, що формують аграрний напрям Держрезерву, цьогоріч планують поповнити свої потужності на понад 500 тис. тон зерна. На разі, система держрезерву прийняла на зберігання трохи більше 20  тисяч  тон зернових.

«Новий сезон тільки-но розпочався. Наше підприємство активно веде перемовини з найбільшими зернотрейдерами та компаніями, з якими співпрацювали минулого сезону. Тому, не зважаючи на цьогорічні несприятливі погодні умови, збір урожаю триває, а ми плануємо виконати план по залученню зернових на зберігання», - наголосив Валерій Буркацький.

Нагадаємо, Держрезерв входить у трійку найбільших власників зерносховищ в Україні. Агарний напрям системи формують 10 активних підприємств потужністю більше 1 млн. тон. На базі кожного підприємства Держрезерву працюють сертифіковані лабораторії, оснащені сучасним обладнанням, що допомагають визначати та контролювати якість матеріальних цінностей на всіх етапах. За результатами 2016/2017 маркетингового року лідерами по прийманню зернових стали ДП «Златодар» (м. Золотоноша), ДП «Хлібна база №85» (Харківська обл.) та ДП «Куліндорівський КХП» (м. Одеса).

«ДП «Златодар» відкрите до співпраці з компаніями аграрного сектору, бізнес партнерами та міжнародними інвесторами. Щодня своєю роботою ми  доводимо – система працює, реформується і розвивається. Нам можна довіряти, адже за останні два з половиною роки ми кардинально змінили ситуацію. Із закритої корумпованої системи перетворились сьогодні на відкриту ефективну структуру з професійним європейським підходом до бізнес-процесів. Ми активно працюємо, постійно модернізуємо свої потужності і готові реагувати на виклики ринку», -  зауважив генеральний директор ДП «Златодар».

Довідково

ДП «Златодар» - одне з найстаріших підприємств Черкаського регіону та системи держрезерву України. Його історія починається у 1904 році. З січня 2001 року Золотоніський комбінат хлібопродуктів входить до системи Державного матеріального резерву України. В грудні 2003 року Золотоніський комбінат хлібопродуктів перейменовано в державне підприємство «Златодар».На сьогоднішній день ДП «Златодар» – одне з найпотужніших підприємств системи Державного агентства резерву України. Територія комбінату – 27 га, зернова місткість – 97,4 тис. тон, в т.ч. елеватор – 33,1 тис. тон. До складу комбінату входить Пальмірське підзвітне хлібоприймальне підприємство з місткістю для зерна 36,5 тис. тон. Комбінат виконує весь комплекс операцій з зерном : його приймання від виробника, очищення від домішок з доведенням до відповідних кондицій, сушіння, зберігання та відвантаження споживачеві. Загальна потужність зерносушарок - 226 планових тон на годину.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ