Стало відомо, які підприємства на Черкащині збільшили випуск продукції, а які зменшили

статистикаУ січні–лютому 2019 року порівняно з січнем–лютим 2018 р. індекс промислової продукції становив 101,5% (по Україні – 97,5%).

У добувній промисловості і розробленні кар’єрів індекс промислової продукції становив 86,5%, у переробній – 103,0%.

На підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв індекс промислової продукції становив 106,3%. У січні–лютому 2019р. Вироблено 432 т туш, напівтуш, четвертин необвалених яловичини і телятини свіжої чи охолодженої, 89 т туш, напівтуш свинини свіжої чи охолодженої, 4,6 тис.т тушок курей, курчат свіжих чи охолоджених, 31 т виробів ковбасних та подібних продуктів з м'яса, субпродуктів чи крові тварин та подібних виробів і харчових продуктів на їхній основі, 13,2 тис.т олії соняшникової нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих), 995 т масла вершкового жирністю не більше 85%, 2,5 тис.т сиру тертого, порошкового, голубого та іншого неплавленого (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), 11,4 тис.т борошна пшеничного чи пшенично-житнього, 4,8 тис.т круп, борошна грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, 3,5 тис.т хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання, 265,0 тис.дал пива солодового (крім пива безалкогольного і пива з вмістом алкоголю не більше 0,5%), 1,6 млн.дал напоїв безалкогольних типу лимонаду, оранжаду.

На підприємствах текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів індекс промислової продукції становив 85,3%. У січні–лютому 2019р. вироблено 25,9 тис жіночих та дівчачих жакетів та блейзерів (крім трикотажних), 6,8 тис суконь (крім трикотажних) жіночих та дівчачих, 11,8 тис жіночих та дівчачих блузок, сорочок та батників (крім трикотажних), 0,7 тис пар чоловічого та 1 тис пар жіночого взуття, призначеного для носіння на вулиці, з верхом зі шкіри натуральної.

У виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності індекс промислової продукції у січні–лютому 2019р. порівняно з січнем–лютим 2018р. становив 93,6%. Вироблено 4,9 тис.т гранул та брикетів з пресованої або агломерованої деревини, залишків або відходів рослинного походження, 1,9 тис.т коробок та ящиків з паперу або картону гофрованих.

На підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції проти січня–лютого 2018р. індекс промислової продукції становив 107,1%. Зросло виробництво, засобів мийних та для чищення, які містять або не містять мило, включаючи допоміжні засоби для миття, розфасованих для роздрібної торгівлі в 2,7 раза, фарб та лаків на основі акрилових або вінілових полімерів, у водному середовищі в 2 рази, аміаку безводного в 1,5 раза.

У виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів випуск промислової продукції у січні–лютому 2019р. збільшився в 1,5 раза.

У виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції індекс промислової продукції зменшився на 29,4%.

На підприємствах металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання індекс промислової продукції становив 87,1%.

У машинобудуванні, крім ремонту і монтажу машин і устатковання, обсяг промислового виробництва зменшився на 20,1%. Скоротилось виробництво машин пральних ємністю 10 кг і менше сухої білизни неавтоматичних; трансформаторів інших потужністю не більше 16 кВ А; печей електричних побутових кухонних інших (крім для вмонтовування та печей мікрохвильових); обладнання завантажувального спеціально призначеного для використання у сільському господарстві та обладнання для зважування іншого; устатковання для наповнення, закупорювання пляшок, банок, закривання ящиків, мішків, їх запечатування, наклеювання етикеток, устатковання для газування напоїв; розпушувачів та культиваторів; інкубаторів та брудерів для птахівництва; обладнання для сільського господарства, садівництва та бджільництва; обладнання промислового для перероблення м'яса або птиці; обладнання для екстрагування чи виробництва тваринних або нелетких рослинних жирів чи олій.

У постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря виробництво зменшилось на 3,2%. У січні–лютому 2019р. вироблено 295,7 млн.кВт·годин електроенергії, що на 23,2% менше ніж у січні–лютому 2018р., відпуск пари та води гарячої збільшився на 4,7%.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  2. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  3. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  4. На Черкащині секретар ВЛК сплатить штраф в 10 разів більше, отриманого хабаря
  5. Більше сотні черкащан задекларували доходи у понад мільйон гривень у 2023 році
  6. Юний шахіст із Черкас виборов право представляти Україну на чемпіонаті Європи
  7. Черкащан попереджають про можливе підтоплення територій поблизу Дніпра
  8. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  9. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  10. Рейтинги игровых веб-казино: как попадают в число лучших?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ