Попелюшка з Черкас працює на показах Лагерфельда і Рікель (фото)

модель Оксана Бондаренко

Її історію можна сміливо назвати щасливою казкою про черкаську “Попелюшку”. Оксана Бондаренко народилася і виросла в Черкасах, у звичайній родині, відвідувала звичайну міську школу. Волею випадку вона стала моделлю. Сьогодні з вікна її будинку щоранку відкриваються казкові краєвиди Парижа. А Оксана Бондаренко прикрашає своєю красою рекламні постери найвідоміших брендів світу і подіуми найкращих будинків моди: Chanel, Dior, Givenchy та інших.

У кожному зі своїх образів вона різна, але однаково чуттєва і прекрасна. Вона успішна модель, красива жінка, кохана дружина і щаслива мама, пише in.ck.ua.

Із дизайнерів – у моделі

З дому я поїхала рано: у 16 років вирушила на навчання у Київ. Вступила на бюджет у коледж легкої промисловості на факультет дизайну. Сама не знаю, чому вирішила стати саме дизайнером. У школі мені добре давалися гуманітарні науки, але математика кульгала на обидві ноги! Тому, напевно, вирішила спробувати себе у творчості.

Я ніколи не мріяла стати моделлю. Все вирішив випадок. Одного разу в Києві по дорозі в кінотеатр мене випадково “зловив” скаут американського модельного агентства “DNA”, запропонував співпрацю. Я була не проти: такий шанс кожній дівчинці здасться просто казковим! Але на той момент я була неповнолітньою, тому він запропонував зустрітися з мамою і обговорити з нею умови контракту. Так я потрапила в агентство “Vo Models” і розпочала свою кар’єру.

модель Оксана Бондаренко

Саме мама вмовила мене прийняти пропозицію агентства. Я довго сумнівалася. Зараз розумію, що мама переживала, але, оскільки вона у мене – сучасна людина з широким світоглядом, відпустила з легким серцем. Я дуже пишаюся своєю матусею. Якби не вона, моє життя склалося б по-іншому, а я дуже щаслива від того, що маю зараз.

Спочатку по роботі я об’їздила всю Азію, потім – Європу, працювала також у Нью-Йорку, Лондоні. Але найкраще було працювати в Парижі, ну і з часом я полюбила це місто. Тут я пережила і переживаю найщасливіші моменти життя.

Робота моделі – це відповідальність і море вражень

Зараз я працюю з французьким агентством “Women”. В останні 3 роки пощастило працювати за ексклюзивними контрактами з Chanel, Céline, Sonia Rykiel. Нині у мене немає ексклюзиву, але я продовжую працювати з тими ж брендами, а також з Dior, Hermès, Givenchy та іншими.

Новеньким дівчатам, особливо з України, завжди намагаюся допомогти. Точніше, допомога – дуже голосно сказано. Але якщо хтось просить поради або я бачу, що людина не може впоратися сама, завжди рада підказати або поділитися досвідом.

модель Оксана Бондаренко

модель Оксана Бондаренко

В роботі моделі буває досить важко, але в будь-якій професії є свої “плюси” і “мінуси”. “Плюси” – це подорожі, знайомство з багатьма відомими творчими людьми, хороший заробіток. “Мінус” для мене – це якась невизначеність. Ти не знаєш, що чекає на тебе сьогодні або завтра, дуже важко планувати щось наперед. Завжди потрібно бути готовою до того, що тобі зараз доведеться бігти на роботу, у вихідний чи свято, можливо, навіть посеред ночі. А коли у тебе родина, потрібно бути дуже організованою. В нашій професії це непросто.

Принц для черкаської “Попелюшки”

модель Оксана Бондаренко

Зі своїм чоловіком я теж познайомилася на вулиці. Йшла додому після роботи, дуже стомлена. Помічаю навпроти дуже гарного хлопця, який пильно дивиться на мене, прямо в очі, я теж глянула на нього. Через два квартали він наздогнав мене і запропонував випити кави. Я відмовилася, але він був дуже наполегливий! І чай пропонував, і вино, і просто поговорити, і екскурсію Парижем хотів провести. Врешті сказав: “Ти не зобов’язана будеш виходити заміж, якщо вип’єш зі мною чашку кави”. І я здалася!

Наше весілля було порівняно невеликим, всього на 90 гостей. Узаконили свої стосунки в мерії, за правилами нашого району. Відзначали в 7-му районі Парижа, в ресторані з казковими краєвидами з вікна. Свекор зробив нам незвичайний сюрприз: на весіллі ми пили вино нашого з чоловіком року народження.

Нашій донечці Адель 4 роки. Вона розумна та кмітлива дівчинка, знає три мови. Я намагаюся передати їй всі українські традиції. Тому ми родиною і Різдво, і Великдень зустрічаємо двічі: за католицьким календарем і за православним.

В Черкаси намагаюся приїжджати часто, двічі на рік. Рідше – тільки якщо графік роботи не дозволяє. Їдемо, звичайно, всією родиною. Живемо в цей час у моєї бабусі. Чоловік у захваті від України, він обожнює все українське, особливо бабусин борщ.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ