Як заощадити на ремонті нової квартири в Черкасах

Розумна економія – це добробут та гарний сімейний бюджет. Особливо якщо мова йде про такий витратний процес як ремонт у новій квартирі. Адже вартість оформлення нерухомості під ключ може скласти до 50% від ціни самого об'єкта. І чим більше цей об'єкт, тим більше доведеться заплатити. Команда VN.COM.UA підготувала кілька простих порад майбутнім власникам нового житла.

квартира в новобудові

Самостійне складання плану

Без необхідного планування краще зовсім не займатися ремонтом житла. Відсутність плану обов'язково призведе до витрат часу та грошей. Можна звернутися по допомогу до експерта або все підготувати самому. Інформація представлена в інтернеті, тому переплачувати немає потреби.

Закупівля матеріалів

Усе оздоблення краще вибирати та замовляти особисто. Для початку необхідно підібрати підходящий варіант в інтернет-магазині, а потім приїхати та особисто подивитися на представлені товари. Доставку до об'єкта можна замовити безпосередньо в торговому залі або привезти все на особистому транспорті. Так у власника буде більше контролю над ремонтом. Досвідчені будівельні бригади та виконроби навіть відмовляються від робіт, якщо їх змушують купувати оздоблення або сантехніку.

Планування кімнат

Новобудови Черкас найчастіше продаються з готовими внутрішніми перегородками. У такому випадку немає потреби проводити перепланування. Частина нерухомості передається покупцеві з вільними розташуванням приміщень. Якщо немає бажання вкладати гроші в дизайн-проект, необхідно зайнятися ремонтом самостійно. Для цього потрібна проста програма для тривимірної візуалізації. Найпопулярніше рішення – це додаток Homestyler. 

Якість будівельних матеріалів

Ринок оздоблення представлений ультра дешевими, бюджетними та дорогими товарами. Перший варіант потрібно відразу ж відкинути, інакше ремонт не протримається навіть кілька років. У разі невеликого бюджету краще вибирати маловідомі бренди в середньому ціновому діапазоні, а не товари розкручених компаній. Ризик помилитися та купити погане оздоблення в такому випадку буде мінімальним.

Утеплення балкона

Після введення будівлі в експлуатацію потрібно почекати мінімум 3 роки до того моменту, коли можна виконувати ремонт на балконі. Якщо мешканці не бажають перетворити його в окрему кімнату, буде достатньо його засклити. Також необхідно обшити його зовні та всередині для збереження тепла. Пам’ятайте, що деякі забудовники забороняють склити та утеплювати балкони. За самостійне облаштування можна отримати немаленький штраф.

На вхідних і міжкімнатних дверях

Під час підбору таких елементів важливо віддавати перевагу вітчизняним фірмам та не гнатися за занадто брендовими назвами. Звичайне щільне полотно прослужить 10 років мінімум, якщо встановлене правильно та доповнене якісною фурнітурою. Заощаджувати на ручках та петлях не потрібно. Також не варто витрачати гроші на армовані залізні двері з високим ступенем захисту. Краще вибрати варіант, який максимально тримає тепло та не пропускає сморід із під'їзду.

Меблювання

Багато віддають перевагу готовим рішенням із магазинів Jysk або IKEA. Вони привертають увагу великими торговельними залами, величезним вибором та можливістю все облаштувати в єдиному стилі. Але за це доводиться платити, іноді у 2-3 рази більше, аніж планувалося спочатку. Схожі меблі або декор українських компаній буде значно дешевшим та якіснішим.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ