"Мавпи" продовжили серію невдалих ігор. Цього разу черкасці оступилися у Києві

Черкаські Мавпи - БК Києв

«Черкаські Мавпи» поступилися у важкій грі БК «Києву». Протягом більшості ігрового часу черкасці перемагали свого опонента на його майданчику, але втримати перемогу не змогли. Вирішальною у цьому матчі стала заключна десятихвилинка, в якій кияни зробили ривок – 14:0 – і виграли матч – 83:75, пише Черкаський спорт.

Учора у Києві зустрілися сусіди по турнірній таблиці в українській Суперлізі. «Черкаські Мавпи» після тритижневої перерви відкривали третє коло чемпіонату матчем проти БК «Київ». Стартовими хвилинами черкасці просто приголомшили принципового суперника. Камерон Рандлс блискуче продемонстрував власні бомбардирські здібності. Сім поспіль очок від американця миттєво намалювали ривок черкаського клубу у цьому періоді – 7:2. Трохи згодом натиск черкаської команди, яку гнали вперед їх приїжджі вболівальники, зробив різницю у рахунку дещо несподіваною. Прекрасно завершував командні комбінації Андрій Кальніченко, після однієї з атак капітана рахунок став 8:21. Дещо пригальмував потужний хід «Мавп», які за неповні 7 хвилин зібрали 21 очко (! ), Отверчено. Лідер «вовків» знайшов сили, аби підтягнути у рахунку свій колектив – 11:23 – після першої половини.

Неймовірному старту на початку гри від «Мавп» кияни спробували відповісти на початку другого періоду, і їм це таки вдалося. Вдалий зонний захист та дві триочкові атаки поспіль киян допомогли їм зробити ривок – 10:0. Фактично підпустивши до себе суперника, черкасці зробили свій черговий камбек. Причому він відштовхнувся від захисту, спочатку Чумаков заблокував атаку Лук’янова, яка могла зрівняти рахунок, а після цього молодий Балабан двічі допоміг обікрасти суперника та ще й вдарив згори – 22:31 – знову комфортна різниця для нашого клубу. Хороший матч видав і Завадський, який у цьому відрізку гри результативно працював у трисекундній зоні. Кияни ж свої очки здобували переважно з лінії штрафних, за першу половину столичні пробили аж 16 штрафних, які допомогли їм залишатися на плаву у першій половині матчу – 36:42 – після другого періоду.

Після великої перерви черкасці продовжили контролювати хід гри. Переконливо у нападі виглядала пара Рандлс-Завадський, яка раз-пораз результативно проводила свої «двійки». В результаті, у цій грі дует на двох зібрав 42 очки та 15 підбирань. Варто відзначити і бійцівські якості Кальніченка, який у цьому матчі оформив дабл-дабл (10 очок та 10 підбирань). Саме після його двох виграних відскоків поспіль на чужому щиті рахунок став 58:49 – на користь черкасців. Кияни у цій десятихвилинці «збилися» на дальні атаки, які час від часу таки давали свій результат.

На заключний, і як виявилося, ключовий відрізок, у цьому матчі «Мавпи» виходили, виграючи все з тією ж двозначною різницею – 62:53. Однак гості під натиском суперника втратили контроль над грою. Емоційно завели «вовків» на вирішальний ривок Швець та Отверченко. У середині четвертого періоду у лідерів «Києва» виходило майже все. Перший вдало бився у трисекундній зоні, а другий, нарешті, відчув свій кидок з дистанції і традиційно небезпечний був у проходах. Таким чином, перевага гостей почала танути, а «Київ» спромігся на ривок – 14:0. Після дальнього влучання Отверченка кияни вийшли вперед – 70:67. Зупинити набравшого хід опонента господарі не змогли. Важко програний четвертий період – 13:30 – вплинув на загальний підсумок матчу, у якому «Київ» здобув перемогу – 83:75.

БК Київ - Черкаські Мавпи 83:75 (11:23, 25:19, 17:20, 30:13)

Київ: Отверченко (25 + 6 підбирань), Швець (18 + 12 підбирань + 5 передач), Крутоус (17 + 6 підбирань)

Мавпи: Ранделс (25 + 7 підбирань + 7 передач), Кальніченко (17 + 10 підбирань + 5 передач), Завадський (17 + 8 підбирань)

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ